Kafkas: Fenerbahçe'yi yenmek zorundayız

Kayserispor teknik direktörü Tolunay Kafkas, "Hafta sonunda sahamızda oynayacağımız Fenerbahçe'yi yenmek zorundayız" dedi.

Kafkas: Fenerbahçe'yi yenmek zorundayız
Kafkas: Fenerbahçe'yi yenmek zorundayız
GİRİŞ 13.10.2015 14:37 GÜNCELLEME 13.10.2015 14:37

Tolunay Kafkas, bugün Karpuzatan Kadir Has Tesisleri'nde Başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, futbol şube sorumlusu Ahmet Yıldız’la birlikte bir basın toplantısı düzenledi. Önce Ankara’da meydana gelen terör olayında yaşamını yitirenlera Allahtan rahmet, yaralananlara geçmiş olsun dileklerini ileten Tolunay Kafkas, Kayserispor’un içinde bulunduğu durum ve süreçten çıkabilecek gücü olduğuna inandığını belirtti. Tolunay Kafkas, şöyle devam etti:

"Ligin ilk haftalarından sonra sıkıntılı bir dönem yaşadık. Bu süreci en az hasarla atlatacak gücümüz gücümüz var. Bu süreçten çıkabilecek birlikteliğe sahibiz. Ligin 7'nci haftasını geride bırakırken, kulüp yönetimi, teknik kadro ve futbolcular olarak kararlılık içindeyiz. Kaybetmeyi hiç hak ekmediğimiz maçlar oldu. Ne yazık ki bazı nedenler yüzünden puan kayıpları yaşadık. Kaybetmeyi hiç hak etmediğimiz maçlar oldu. Mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Taraftara bu süreçte teşekkür ederim. Bizi sonuna kadar destekleyip, omuz verdiler. Öyle ya da böyle bu süreçten çıkacağız."

"FENERBAHÇE'Yİ YENMEK ZORUNDAYIZ

Tolunay Kafkas, pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmaya değinirken, "Sahada kazanmak için her şeyi yapacağız. Hangi takım olursa olsun bizim galibiyete ve galibiyetlere ihtiyacımız var. Fenerbahçe’yi de yenmek zorundayız" diye konuştu.

Saha kenarında eskisi gibi agresif olmadığı konusunda eleştiriler aldığını, olgunlaştığını, Kardemir Karabükspor ve Trabzonspor’da kendisini biraz daha fazla kontrol ettiğini vurgulayan Tolunay Kakas, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ama illa bağırıp çağırmam isteniyorsa, öyle yapayım. Şunu söyleyebilirim, yapı olarak ne hırsımdan ne de Kayserispor’a olan sevgimden, saygımdan bir şey kaybetmedim. Heyecanımı ve inancımı yitirirsek, zaten bu işi yapmam. Benim için maddi konular ikinci planda gelir. Bir kez daha söylüyorum, Trabzonspor, Gaziantepspor, Başakşehir ve Gençlerbirliği maçları kaybedeceğimiz maçlar değildi. Rakiplerimiz bizi bu maçlarda eze eze bir galibiyet almadı. 4 maçta gol atamadık. Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan yararlanarak, geride kalmış maçlarımızı sıfırladık. Hem fiziksel hem teknik açıdan çok çalıştık. Ben, teknik kadrom ile oyuncularım özeleştiri yaptık. Bazı oyuncularımı yedek kulübesine çekmekle ilgili olarak eleştirilere katılmam. Zira, kimsenin kontratında her maçta oynar yazmıyor. Takımda elbette form durumuna göre değişimler olacaktır. Önce kendime güveniyorum, sonra oyuncularıma. Yönetim ve taraftar zaten arkamızda duruyor. İnanın bu içinde bulunduğumuz süreci atlatırsak, eski günlerimize döneceğiz. Bunun için önce kendime sonra Kayserili sporseverlere söz veriyorum."

"HAKKIMIZIN YENİLMESİNE MÜSAADE ETMEYİZ"

Başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu ise birlik ve beraberlik içinde olduklarını, Fenerbahçe maç biletleri konusunda özel bir düzenleme yapmadıklarını dile getirirken şöyle dedi:

"Sporseverler kombine bilet sayesinde çok ucuza maç izleyebiliyor. Ligin 7 haftalık diliminde sıklıkla karşılaştığımızı hakem hataları konusunda Futbol Federasyonu'na gerekli başvuruları yaptıkb. Maalesef,hakemler konusunda şu ana kadar mağduriyet yaşadık. Derdimizi gerekli yerlere ilettik. Hakkımızın yenilmesine kesinlikle müsaade etmeyiz."