Bobo: Beşiktaş'a gol atacağım

Kayserispor'un golcü oyuncusu Bobo, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda yarın oynanacak maçta eski takımı Beşiktaş'ı üzmeyi hedefliyor.

Bobo: Beşiktaş'a gol atacağım
Bobo: Beşiktaş'a gol atacağım
GİRİŞ 10.02.2015 13:57 GÜNCELLEME 10.02.2015 13:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2006-2011 döneminde Beşiktaş'ta oynayan Brezilyalı oyuncu Bobo, 3 sezondur Kayserispor için ter döküyor. Bu sezon sakatlığı dolayısıyla bir süredir formasından uzak kalan Bobo, Beşiktaş maçında ilk 11'de sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

Antrenmandaki hırs ve isteğiyle dikkati çeken golcü futbolcu, idmanın ardından da tek başına şut çalışması yaparak, Beşiktaş maçında en hazır şekilde sahada olmanın hesaplarını yapıyor.

"Beşiktaş galibiyeti takıma büyük moral verecek"

Bobo, yaptığı açıklamada, geçmiş yıllarda Beşiktaş'ta güzel günler geçirdiğini şimdi ise Kayserispor'un başarısı için mücadele verdiğini söyledi.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselmek için Beşiktaş'ı elemeleri gerektiğini ifade eden Bobo, şunları kaydetti:

"PTT 1. Lig'de lider durumdayız, şampiyonluğa doğru gidiyoruz. Kupada da yükselebildiğimiz yere kadar çıkmak istiyoruz. Şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var. Beşiktaş galibiyeti takıma büyük moral verecek. Sakatlığımı atlattım, şuan hazır durumdayım. Beşiktaş karşılaşmasında teknik direktörümüz Cüneyt Dumlupınar'dan görev bekliyorum. Beşiktaş maçında atacağım gollerle takımımı çeyrek finale taşımak istiyorum. Umarım centilmence geçen maçın ardından üst tura yükselen taraf biz oluruz."

"Bobo'ya Beşiktaş karşısında çok güveniyoruz"

Sakatlığını atlatan Bobo'ya Beşiktaş maçında ilk 11'de görev vereceğini bildiren teknik direktör Cüneyt Dumlupınar da Brezilyalı futbolcunun Türkiye liglerinin en iyi golcülerinden biri olduğunu dile getirdi.

Kalitesi tartışılamayacak oyuncularının sakatlığı dolayısıyla bir süre takımdan ayrı kaldığını hatırlatan Dumlupınar, "Bobo sakatlığını atlattı ve aramıza döndü. Şuan için hiçbir problemi yok, hazır durumda. Bobo'ya Beşiktaş karşısında çok güveniyoruz. Umarım Bobo Beşiktaş karşısında iyi futbol ortaya koyar ve bunu da gollerle süsler" dedi.

İki lider karşı karşıya gelecek

Yarınki maçta Spor Toto Süper Lig'in lideri ile PTT 1. Lig'in liderinin karşı karşıya geleceğini aktaran Dumlupınar, şöyle devam etti:

"Beşiktaş'ı eleyecek potansiyele sahibiz. Kupada grubumuzu lider tamamlayarak, üst tura çıktık. Seyircilere keyifli bir maç izlettireceğimize inanıyorum. Taraftarımızın desteğiyle çok iyi bir oyun ortaya koyacağız. Takımın morali yerinde. Takım olarak maça hazırız. Taraftarımızdan bu zorlu karşılaşmada bize destek olmalarını istiyoruz."

Dumlupınar, sakatlığı süren Cemil Adıcan ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında elmacık kemiği kırılan Sereno dışında eksiklerinin bulunmadığını da sözlerine ekledi.

YORUMLAR 1
  • Arif 9 yıl önce Şikayet Et
    Hadi inş. eleriz... büyük takımlara karşı düdük çalmaya korkan Özgür Yankaya'nın maça etkisi olmazsa Bjk'yi eleme ihtimalimiz oldukça yüksek....
    Cevapla