Bobo gollerine devam ediyor

PTT 1. Lig'de sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Kayserispor'da, golcü oyuncu Bobo, attığı gollerle takımını sırtlıyor.

Bobo gollerine devam ediyor
Bobo gollerine devam ediyor
GİRİŞ 23.11.2014 11:11 GÜNCELLEME 23.11.2014 14:12

Sakatlıklar ve form düşüklüğü nedeniyle geçen sezon takıma pek katkı veremeyen Bobo, bu sezonki performansıyla taraftarın yüzünü güldürüyor.

Son olarak, Kayserispor'un 2-0 kazandığı Albimo Alanyaspor maçında 1 gole imza atan ve takımının galibiyetinde önemli rol oynayan Bobo, ligdeki gol sayısını 4'e çıkardı.

Kayserispor, bu galibiyetle puanını 21'e çıkararak, zirve yarışındaki iddiasını sürdürdü.

Bu sezon PTT 1. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda forma giydiği 10 maçta 795 dakika sahada kalan Bobo, 2'si kupada olmak üzere 6 gole imza attı. Brezilyalı golcü, ligde 1 de asist yaptı.

Türkiye'de 9. yılını geçiren Bobo, bu süre zarfında Beşiktaş ve Kayserispor formasıyla çıktığı 241 maçta 110 gol atma başarısı gösterdi.

 

"Bobo Türkiye'deki en kaliteli golcülerden biri"

Kayserispor Yardımcı Antrenörü Cüneyt Dumlupınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bobo'nun performansından çok memnun olduklarını söyledi.

Bobo'nun gol attıkça daha çok öz güven kazanacağını dile getiren Dumlupınar, "Oyuncumuz, geçen sezon sakatlıklar nedeniyle formasından uzun süre uzak kalmıştı. Bobo, bu sezona gerçekten çok güzel başlangıç yaptı, Allah nazarlardan saklasın" dedi.

Bobo'nun Türkiye'deki en kaliteli golcülerden biri olduğunu vurgulayan Dumlupınar, "Kariyeri başarılarla dolu. Sezonun geride kalan maçlarında ortaya koyduğu mücadeleden dolayı çok mutluyuz. Oyuncumuz, son olarak Albimo Alanyaspor maçında önemli bir gol attı. Bu karşılaşmadan galip ayrılmamızda pay sahibi oldu. Bobo, bundan sonra atacağı gollerle takımımıza katkısını sürdürür inşallah" diye konuştu.

KAYNAK: AA