Prosinecki: 1 puan sevindirici değil

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, golsüz berabere kaldıkları Akhisar Belediyespor maçına ilişkin, "1 puan maalesef bizim için yeterli ve sevindirici değil" dedi.

Prosinecki: 1 puan sevindirici  değil
Prosinecki: 1 puan sevindirici değil
GİRİŞ 30.11.2013 18:51 GÜNCELLEME 30.11.2013 18:51

Prosinecki, maçın ardından katıldığı basın toplantısında taraftarlara galibiyet armağan edememenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

İyi mücadele ettikleri bir karşılaşmadan galip ayrılamamanın üzüntü verici olduğunu dile getiren Prosinecki, şöyle devam etti:

"Oyuncularımı tebrik ediyorum. Çünkü maçın büyük bir bölümünü 1 kişi eksik oynamak zorunda kaldık ama ona rağmen iyi bir mücadele ortaya koyduk. Özellikle ilk yarıda bulduğumuz pozisyonlar var değerlendirebilseydik daha farklı olabilirdi. İkinci yarıda bir oyuncu eksik kalmamıza rağmen rakip kalede net gol fırsatları yakaladık. Ortaya konan mücadele bize gelecek adına ümit veriyor. 1 puan maalesef bizim için yeterli ve sevindirici değil. Takımımın son haftalardaki mücadelesinden memnunum. Ümit ediyorum ki bu mücadelelerin karşılığı önümüzdeki maçlarda alınacaktır."

Kaleci Gökhan Değirmenci ise taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür ederek, "İlk yarıda gayet net pozisyonlarımız vardı. Galip gelebileceğimiz bir karşılaşmayı 10 kişi kalarak kazanamadık. İkinci yarıda da yine iyi mücadele ettik. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız"

Defans oyuncusu Zurab da galip gelmek istedikleri bir karşılaşmayı şanssızlıklar sonucunda kazanamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

- Akhisar Belediyespor cephesi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise maçın genelinde iyi mücadele edemediklerini belirtti.

Kayserispor'un çok güçlü bir rakip olduğunu vurgulayan Hamzaoğlu şunları kaydetti:

"Bugün oynanan mücadeleye bakınca epey şanslıydık. Rakibin on kişi kalması bizim lehimize olması gerekirken aleyhimize çalıştı. Sahayı iyi parselleyemedik, topa yeterince sahip olamadık. Hücum organizasyonlarında gerekli hareketliliği gerçekleştiremedik. Bugün bir puanla ayrıldık. Takımımdan 10 kişi kalmış rakibimize karşı daha iyi oyun bekliyordum. Olması gereken kimliğimizden uzaktık. Gelecek haftalarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum."

Defans oyuncusu Çağdaş Atan da "İyi mücadele ettik. Rakip on kişi kalınca oyun bize döndü. 1 puan maçın hakkıydı" ifadelerini kullandı.

Kaleci Oğuz Dağlaroğlu ise iyi futbol sergileyemediklerini kaydederek, "Maçın ilk yarısında üstün olan Kayserispor'du. Cleyton'un kırmızı kart görmesi sonucu oyun dengelendi. O dakikaya kadar en iyi oyuncuları Cleyton'du. Biz Cleyton'un oyundan atılmasından faydalandık. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olmaya çalışacağız" diye konuştu.