Prosinecki: Ufak bir nefes aldık

Kayserispor teknik direktörü Prosinecki, Çaykur Rizespor deplasmanının çok zor bir deplasman olduğu belirterek, "İyi mücadele ettik. Takım halinde iyi bir direnç ortaya koyduk. Çaykur Rizespor deplasmanının zorluğnu bilerek mücadele ettik" dedi.

Prosinecki: Ufak bir nefes aldık
Prosinecki: Ufak bir nefes aldık
GİRİŞ 23.11.2013 18:41 GÜNCELLEME 23.11.2013 18:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son dönemdeki sıkıntılı süreçlerde istedikleri sonuçları alamadıklarını vurgulayan Prosinecki, "Önde olduğumuz maçlarda bile oyunu tutamıyorduk. İyi oyunculardan kurulu olmamıza rağmen güvenli oynayamıyorduk. Çaykur Rizespor deplasmanında iyi oyun oynadık. Çaykur Rizespor galibiyeti ile ufak bir nefes aldık. Ligin halen dibindeyiz. Futbolcuların üzerindeki stresi alacaktır. Bundan sonra çok daha iyi bir Kayserispor izlettireceğiz" şeklinde konuştu.

Kayserisporlu Abdullah Durak ise bazı maçların sevgi ile kazanıldığını kaydederek, "Beşiktaş maçı sonrası hoca istifa etti. Biz 30 kişi hocanın yanına giderek kararından vazgeçirdik. Biz bu maçı bugün değil, Beşiktaş maçı sonrası kazandık. Yönetim cesur bir kararla lig sonuncusu olmamıza rağmen hocamızın arkasında durdu. Haklı bir galibiyet aldık" şeklinde konuştu.

Alper Uludağ ise uzun zamandır bekledikleri galibiyete ulaşmanın sevincini yaşadıklarını, ligde son sırada olmayı hak etmediklerini kaydetti.

YORUMLAR 1
  • Mustafa Gumus 10 yıl önce Şikayet Et
    Helal!!. size.....
    Cevapla