Kayserispor'da Bobo formasına kavuşuyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da sakatlığı dolayısıyla bu sezon hiç forma giyemeyen golcü oyuncu Bobo'nun, Çaykur Rizespor maçıyla sahalara dönmesi bekleniyor

Kayserispor'da Bobo formasına kavuşuyor
Kayserispor'da Bobo formasına kavuşuyor
GİRİŞ 20.11.2013 13:31 GÜNCELLEME 20.11.2013 13:31

Bu sezon ligdeki kötü gidişine bir türlü dur diyemeyen ve ligin son sırasına "demir atan" Kayserispor'da, sakatlığını atlatan Brezilyalı futbolcu Bobo'nun formasına kavuşacağı haberi camia ve taraftarlar arasında sevinç yarattı.

Sezon başındaki Avusturya kampında sağ ayak arka adalesinden sakatlanmasının ardından ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda takımını yalnız bırakan Bobo, tam 184 gündür formaya hasret.

En son geçen sezonun 34. haftasında Kayseri'de Beşiktaş ile oynanan maçta forma giyen ve 1 gol atan Bobo, çalışmalarını Kadir Has Tesisleri'nde sürdürüyor.

Kayseri temsilcisine, geldiği ilk yıl olan geçtiğimiz sezon 18 gol kazandıran Bobo, bu sezon geride kalan 11 haftada sakatlığı nedeniyle hiç forma giyemedi.

Geçen sezon hem attığı golleri hem de ligde 31 maçta forma giyerek, istikrarlı çizgisiyle dikkati çeken Brezilyalı futbolcunun bu sezon forma giyememesi sarı-kırmızılıları olumsuz etkiledi.

Bu sezon 11 haftada sadece 9 gol atabilen Kayserispor, golcü oyuncusu Bobo'nun yokluğunu hissetti.

Lige milli maçlar dolayısıyla verilen arada Kayseri Erciyesspor ile yapılan ve 5-1 kazanılan maçın ikinci yarısında görev alan ve bir de gol pası veren Bobo, artık forma için hazır olduğu mesajını verdi.

- "Bobo, her zaman aramızda görmek istediğimiz bir futbolcu"

Brezilyalı golcü yaptığı açıklamada, formasına uzun bir aranın ardından kavuşacak olmasının mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Futbol oynamayı özlediğini dile getiren Bobo, şöyle devam etti:

"Sezona sakatlıkla başladım. Sakatlığım nedeniyle takımımdaki yerimi uzun zamandır alamıyordum. Milli maçlar dolayısıyla lige verilen arada çok çalıştım. Kayseri Erciyesspor ile yaptığımız hazırlık maçının ikinci yarısında forma giydim. Artık kendimi hazır hissediyorum, hocam görev verirse Çaykur Rizespor maçında sahada olmak isterim. Artık önümüzdeki maçlarda oynayarak, takımıma katkı sağlamak istiyorum. Bunun için yoğun bir şekilde çalışmalarımı sürdüreceğim."

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki ise Bobo'nun takıma katılmasının morallerini yükselttiğini belirtti.

Bobo'nun tamamen iyileştiğini dile getiren Prosinecki, "Lige verilen milli maçlar arasında çok çalıştı, arayı iyi değerlendirdi. Geride kalan haftalarda Bobo'yu çok aramıştık. Bobo, her zaman aramızda görmek istediğimiz bir futbolcu. Ligde 23 Kasım Cumartesi günü Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacağız. Bobo'yu antrenmanlardaki form durumuna göre Rize'de oynatmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

AA