Kayserispor tek yürek oldu

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, sarı kırmızılı ekibin öncelikle Çaykur Rizespor maçını düşündüğünü ardından da devre arasında gereken transferleri yapacaklarını söyledi.

Kayserispor tek yürek oldu
Kayserispor tek yürek oldu
GİRİŞ 19.11.2013 09:31 GÜNCELLEME 19.11.2013 09:45

Kayserispor'un Hırvat teknik patronu Robert Prosinecki, Beşiktaş maçından sonra süre gelen olaylar, takımın verdiği reaksiyon, antrenmanda saha içinde, saha dışında daha farklı bir grup olma, daha farklı bir takım olmaya çalışıldığına dikkat çekerek, şöyle konuştu:

"Oyuncularımın ortaya koyduğu reaksiyon, Erciyesspor ile oynadığımız özel maçta ilk meyvesini verdi diye düşünüyorum. Daha istekli, daha arzulu, daha ne yaptığını bilen ve skor anlamında, puan anlamında her şeyini ortaya koyan bir takım vardı. Her ne kadar Erciyesspor as futbolcularından yoksun çıksalar da sahaya, biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Kazanmak ve o dinamiğini içine tekrar girebilmek bizim için çok önemliydi.

Bu galibiyet bizim için moral anlamında da, alışkanlık kazanma anlamında da önemliydi. Ç.Rizespor deplasmanı bizim için çok zor olacak, içinden bulunduğumuz ortamdan bir an önce kurtulmamız, bir an önce çıkmamız için bu maça ve galibiyete çok ihtiyacımız olacağını düşünüyordum. Oyuncuların reaksiyonu, oyuncuların bu işin bilince erişmesi bizim için çok önemli. Umut ediyorum ki hafta süresince burada yapacağımız antrenmanların mükafatını orada yapacağımız maç ve galibiyet ile alırız. Her şey iyi gidiyor, iyi durumda olduğumuzu düşünüyorum. Devre arası transferler konusunda tabii ki Süleyman Hurma ile bizim ortak vereceğimiz karar, Kayserispor için hangi oyuncunun en iyi olduğuna karar verirsek oyuncuları buraya getirmek, monte etmek Kayserispor'un menfaati doğrultusunda olacaktır.

Kayserispor kaptanı Abdullah Durak da Ç. Rizespor maçından galip ayrılmayı çok arzuladıklarını söyledi. Ç. Rizespor maçını öncelikle teknik direktör Prosinecki için kazanacaklarını iddia eden kaptan Abdullah " Sezon başından itibaren istenilen performansı gösteremedik. Tüm arkadaşlar olarak düştüğümüz yerden hemen kalkmalıyız. O yüzden oyuncu arkadaşlarımızla her hafta daha hırslı çalışıyoruz. Son iki idmanda da çok iyi çalışıyoruz. Bunu Erciyesspor maçında da gösterdiğimize inanıyorum. Kim ne derse desin biz elimizden geldiğince, işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bizim üzerimize düşen takımla birlikte hareket etmek.

Hem yönetimin hemde Prosineckinin takımdan ayrılması ve tekrar göreve dönmeleri takımda daha fazla hırsa neden oldu. Olumsuz bir etkisi olmadı aksine takım daha da kenetlendi. Eskisinden daha güçlü halde çalışacağız. Ç.Rizespor maçını hem yönetimimiz hemde hocamız için kazanacağız.Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Kayserispor eminim ki daha iyi yerlerde olacaktır" diye konuştu.

DHA