Kayserispor Bobo'ya kavuşuyor

Bu sezon Spor Toto Süper Lig'deki kötü gidişine bir türlü dur diyemeyen Kayserispor'da, sakatlığı dolayısıyla takımdan uzun süredir ayrı olan golcü oyuncu Bobo'nun formasına kavuşacağı haberi umutları yeşertti.

Kayserispor Bobo'ya kavuşuyor
Kayserispor Bobo'ya kavuşuyor
GİRİŞ 31.10.2013 14:57 GÜNCELLEME 31.10.2013 14:57

Sezon başındaki Avusturya kampında sağ ayak arka adalesinden sakatlanmasının ardından geride kalan haftalarda ligde ve Ziraat Türkiye Kupası'nda takımını yalnız bırakan Bobo, çalışmalarını Kadir Has Tesisleri'nde sürdürüyor.

Kayseri temsilcisine geldiği ilk yıl olan geçtiğimiz sezon 18 gol kazandıran Bobo, bu sezon geride kalan 9 haftada sakatlığı nedeniyle hiç forma giyemedi.

Geçen sezon hem golcülüğü hem de ligde 31 maçta forma giyerek istikrarıyla ön plana çıkan Brezilyalı futbolcuyu takımı çok aradı. Bu sezon 9 haftada sadece 7 gol atabilen Kayserispor, golcü oyuncusu Bobo'nun yokluğunu hissetti.

Brezilyalı golcü AA muhabirine yaptığı açıklamada, takıma kısa sürede dönmek için yoğun bir şekilde çalıştığını söyledi.

Formasına 1-2 hafta içinde kavuşacağını dile getiren Bobo, "Bu sezon maalesef benim için şanssızlıkla başladı. Sakatlığım dolayısıyla takımımı uzun süre yalnız bıraktım. Sakatlığım artık geride kaldı. güçlenmek ve eski formuma kavuşmak için çalışmalarımı aksatmadan sürdürüyorum. Gol atmayı özledim, kısa sürede sahalara dönerek, takımıma katkı sağlamak istiyorum" diye konuştu.

KAYNAK: AA