Prosinecki'den yabancı açıklaması!

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, federasyonun almış olduğu yabancı oyuncu kararıyla ilgili, "Bu karara saygı göstererek, kadromuzu ona göre ayarlayacağız"

Prosinecki'den yabancı açıklaması!
Prosinecki'den yabancı açıklaması!
GİRİŞ 08.07.2013 13:39 GÜNCELLEME 08.07.2013 13:39

Kadir Has Tesisleri'nde yeni transferlerin de katıldığı çalışmaları değerlendiren teknik direktör Robert Prosinecki, "Çalışmalar çok iyi gidiyor. Takım istekli. Günde çift idman yapıyoruz, ağır bir antrenman yapıyoruz ama futbolcular bunun üstesinden gelecektir. Çok hızlı başladık. Şu anda takımdan hiçbir şikayetim yok. Oyuncular yavaş yavaş form tutmaya başladı" diye konuştu.

Futbol Federasyonu'nun almış olduğu yabancı oyuncu kararının sorulması üzerine ise Hırvat teknik adam, "Federasyonun almış olduğu bir karar olduğu için bizim bu konu üzerinde çok fazla fikir beyan etmemiz zor. Onların takdirinde olan bir şey, onların kendi görüşleri. Biz kendi mevcut kadromuzu bu karara göre en iyi şekilde ayarlamaya çalışacağız. Bununla alakalı çok fazla söylenecek bir şey yok. Direk muhatabı biz değiliz. Yapmamız gereken, onlar böyle bir karar aldıysa ona saygı göstererek kendi icraatlarımızı yapmaktır" cevabını verdi.

Prosinecki, önümüzdeki sezon hedeflerinin daha yukarılarda yer almak olduğunun altını çizerek, "Taraftarımızın gücüne ve desteğine de bu nedenle çok ihtiyacımız olacak" dedi.

(iha)