Erciyes'te büyük hüzün var!

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, Sivasspor maçının ardından konuştu.

Erciyes'te büyük hüzün var!
Erciyes'te büyük hüzün var!
GİRİŞ 05.05.2015 00:18 GÜNCELLEME 05.05.2015 00:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, 2-0 önde oldukları maçta Medicana Sivasspor'a 3-2 yenilmelerine ilişkin, "Ligin bu anında çok çok önemli olan müsabakayı 2 dakika içerisinde kaybetmek bizim için çok üzücü oldu" dedi.

Cihan, maçın ardından katıldığı basın toplantısında, Medicana Sivasspor maçını kazanarak, ligde kalma umutlarını devam ettirmeyi arzu ettiklerini ancak bunu gerçekleştiremediklerini söyledi.

İyi başladıkları oyunun devamını getirmemekten yakınan Cihan, şöyle devam etti:

"Kelimenin tam anlamıyla gerçekten çok yazık oldu. Çok çok iyi bir oyun ortaya koyduk, mükemmel pozisyonlar bulduk. Maalesef 2-0 önde olduğumuz müsabakada önde olmanın stresiyle başa çıkamadığımızdan dolayı rakibe anlamsız pozisyonlar verdik. Dolayısıyla müsabakayı kaybettik. Kimseyi suçlayacak değiliz. Bütün oyuncular ellerinden gelen gayreti ortaya koydu. Ancak maalesef ligin bu anında çok çok önemli olan müsabakayı 2 dakika içerisinde kaybetmek bizim için çok üzücü oldu."

YORUMLAR 1
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    umarim sizin gibi yoneticiler piyasadan silinir. hangi mantikla teknik direktorluge fatih tekkeyi getirdiniz. adamin bu konuda ne deneyimi olmus?? akcabat sebat spor bile bu adamla anlasmamis . siz kayserili falan degilsiniz erciyes yonetimi devsirmedir !! beter olun !!
    Cevapla