Fatih Tekke: Yumruk gibi kenetleneceğiz

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un yeni teknik sorumlusu Fatih Tekke açıklamalarda bulundu.

Fatih Tekke: Yumruk gibi kenetleneceğiz
Fatih Tekke: Yumruk gibi kenetleneceğiz
GİRİŞ 31.03.2015 13:19 GÜNCELLEME 31.03.2015 14:24

Fatih Tekke, "İsimlerle değil, takım halinde topluca bir yumruk gibi kenetlenip, ortak hareket edeceğiz. Kaliteli kadromuzla zoru başaracağız" dedi.

H
ürriyet Yeniköy Tesislerinde basın sözcüsü Kaan Savruk ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Fatih Tekke, şunları söyledi:

"Görevim sırasında benden gerçek dışında hiçbir şey duymayacaksınız. Çok iyi şeyler yapacağız. Başarılı olma konusunda zerre kadar şüphemiz yok. Beklentilerin çok üzerinde, teknik kadro ve futbolcular olarak, kendimize inanıyor ve güveniyoruz. Hüseyin Şimşir,Volkan Bekiroğlu, Hamit Cihat ve Ekrem Ekşioğlu ile birlikte göreve başladık. Önümüzde Bursaspor deplasman maçı var. Bu maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyoruz. Şu anda yönetim kurulu tarafından kadro dışı bırakılmış Necati dahil tüm oyuncularla görüşeceğiz. Birilerinin sorununu çözmek yerine, bireysellikten çok takımın sorunlarını çözüp, başarılı olmak istiyoruz. Bir ağabey olarak oyuncularımızın yüzüne su serpmeye çalışacağız. Elimizdeki kadro çok yetenekli."

Fatih Tekke, Kulüp Başkanı Ziya Eren'la yaptıkları 2 saat süren görüşmede yardımcılarının dışında ücret ve mukavele süresinin konuşulmadığını belirtti, "Elimizde sihirli değnek yok ama söylemle değil, önümüzdeki 9 maçlık süreci iyi değerlendirip hızlı ama takım anlayışıyla hareket edeceğiz" dedi.