Özdilek: Kaybedecek kadar kötü oynamadık

Erciyesspor'da Mehmet Özdilek, kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Kaybedecek kadar kötü oynadığımızı düşünmüyorum" dedi.

Özdilek: Kaybedecek kadar kötü oynamadık
Özdilek: Kaybedecek kadar kötü oynamadık
GİRİŞ 30.01.2015 23:15 GÜNCELLEME 30.01.2015 23:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek  Trabzonspor karşısında kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Kaybedecek kadar kötü oynadığımızı düşünmüyorum" dedi.

Özdilek, ilk yarıda dengeli bir futbol oynadıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Trabzonspor'un iki atağı vardı, biri duran top, diğeri de 45. dakikada yediğimiz gol. Beklemediğiniz anda soyunma odasına böyle girmek kolay değil. İkinci yarıya çıkarken gerekli konuşmaları yaptıktan sonra bunun reaksiyonunu aldık. 2-1'den sonra daha üretken oynamaya başladık. İkinci golü bulamadık. 90. dakikada direkten dönen topumuz var. Şansın da yanınızda olması lazım. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama bu maçtan çıkaracağımız dersler var. Her hafta üzerine koyarak devam ediyoruz."

Özdilek, maçın son anlarında Edinho'nun kırmızı kart görmesine ilişkin olarak "Kırmızı kart ağır oldu bana göre. Oyuncuyla konuştum. Küfür yokmuş. Sadece ayağına bastığı için tepki göstermiş. Hüseyin hoca bana göre ağır bir karar verdi" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 1
  • SELİM KARAKURT 9 yıl önce Şikayet Et
    her gün teknik direktör değişirse ve disiplin olmasa sonu bu olur zaten bizde sistem yok en önemlisi doğuda çok kaliteli ve klas futbolcular olmasına rağmen kimse bunları keşfedemiyor daha dğrusu oynatılmıyor saygılar
    Cevapla