PFDK ceza yağdırdı! Bülent Korkmaz'a şok!

PFDK, Kayseri Erciyesspor'dan Bülent Korkmaz ve Kasımpaşa'dan Donk'a ikişer, Kayseri Erciyessporlu Necati Ateş'e ise 3 maç men cezası verdi.

PFDK ceza yağdırdı! Bülent Korkmaz'a şok!
PFDK ceza yağdırdı! Bülent Korkmaz'a şok!
GİRİŞ 21.08.2014 15:22 GÜNCELLEME 21.08.2014 16:09

TFF'den yapılan açıklamada, Kayseri Erciyesspor'un Avusturya'nın Admira Wacker takımıyla oynadığı hazırlık maçında, ihraç öncesi ve sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle teknik direktör Bülent Korkmaz'a 2 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 26 bin lira para cezası verilmesinin kararlaştırıldığı bildirildi.

Kayseri Erciyesspor'un golcü oyuncusu Necati Ateş'in aynı maçta rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle kurul tarafından 2 resmi müsabakadan men ve 13 bin lira para cezasına çarptırıldığı belirtildi.

Kurulun ayrıca, Kasımpaşa'dan Ryan Donk'un, Şanlıurfaspor ile oynanan hazırlık maçında, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası aldığı duyuruldu.

Torku Konyaspor'dan Ali Dere'ye, Hollanda'nın De Graafschap takımıyla yapılan hazırlık karşılaşmasında rakip takım sporcusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle 3 resmi müsabakadan men ve 13 bin lira para cezası verildiği kaydedildi.

İstanbul Başakşehir'in Hollanda ekibi Go Ahead Eagles ile karşılaştığı hazırlık maçında, Gençer Cansev'in rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle 2 resmi müsabakadan men cezası aldığı aktarıldı.

Bu arada, Denizli Büyükşehir Belediyespor'dan Fazlı Ayan, Manavgat Evrenseki ile oynanan hazırlık maçında rakip takım oyuncularına karşı hakareti nedeniyle 2 resmi müsabakadan men ve bin 500 lira para cezası, TUTAP Şekerspor antrenörü Vedat Taşdemir, Şanlıurfaspor ile yapılan hazırlık karşılaşmasında müsabaka hakemlerine yönelik hakareti sebebiyle 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve bin 500 lira para cezası aldı.

Öte yandan, Kayseri Şekerspor Kulübü idarecisi Ahmet Taşkın Mert'e ise Kayserispor karşısında oynanan hazırlık maçında sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 15 gün hak mahrumiyeti ve 3 bin 500 lira para cezası verildi.