Kayseri Erciyesspor'da 9 ayrılık!

Kayseri Erciyesspor'da, yeni sezon öncesi 9 futbolcuyla yollar ayrılırken, 5 futbolcudan da kendilerine kulüp bulmaları istendi.

Kayseri Erciyesspor'da 9 ayrılık!
Kayseri Erciyesspor'da 9 ayrılık!
GİRİŞ 29.07.2014 12:06 GÜNCELLEME 29.07.2014 12:06

Teknik direktör Hikmet Karaman ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna Bülent Korkmaz'ın getirildiği mavi-siyahlı ekipte, yeni sezon öncesi birçok futbolcuyla yollar ayrıldı.

Kayseri temsilcisinin yeni sezon kadrosunda, futbolcular Atilla Koca, Traore, Ekrem Ekşioğlu, Josef Çınar, Numan Çürüksu, Diakhate, Azofeifa, Turgay Bahadır ve Yiğit Gökoğlan yer almayacak.

Kayseri Erciyesspor'da ayrıca 2014-2015 sezonunda kadroda düşünülmeyen futbolcular Hüseyin Kala, Üstün Bilgi, Fazlı Kocabaş, Yakup Ramazan Zorlu ve kaleci Bojan Jorgacevic'den kendilerine kulüp bulmaları istendi.

5 oyuncuyla sözleşme yenilendi

Kayseri Erciyesspor, geçen sezon kadrosunda olan 5 futbolcuyla sözleşme uzatarak, yola devam kararı aldı.

Mavi-siyahlı ekipte ilk olarak, geçen sezonun ikinci yarısında attığı gollerle kiralık geldiği takımının kümede kalmasında büyük pay sahibi olan Portekizli golcü Edinho'nun bonservisi alındı.

Kayseri temsilcisinde ayrıca kaleci Gökhan Değirmenci, takım kaptanı Cem Can, savunma oyuncusu Mangane ve bonservisi alınan Cenk Ahmet Alkılıç ile sözleşme yenilendi.

"Yeni sezona en hazır şekilde girmek istiyoruz"

Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, yaptığı açıklamada yeni sezon takım planlamasını teknik heyetin raporu doğrultusunda gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yeni sezonda daha iyi bir Erciyesspor'un sahada olması için çalıştıklarını vurgulayan Savruk, şöyle devam etti:

"Yeni sezona en hazır şekilde girmek istiyoruz. Yönetim ve teknik heyet olarak bunun mücadelesini veriyoruz. Teknik heyetin raporu doğrultusunda 2014-2015 sezonunda çalışmayacağımız oyuncularla yollarımızı ayırdık. Onlara şimdiye kadar kulübümüze verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bazı futbolcularımıza da kendilerine kulüp bulmalarını söyledik. Bundan sonra da takımdan ayrılan olabileceği gibi yeni transferler de olabilir. Transfer döneminin kapanmasına kadar önümüzde uzun bir süreç var. Bunun değerlendirmesini yapacağız."