35 bin kişilik statta 285 taraftar

TFF'nin bu sezonki Passolig uygulaması, karşılaşmayı izlemek isteyen mavi siyahlı taraftar ile kapı görevlileri arasında zaman zaman tartışmalara yol açtı.

35 bin kişilik statta 285 taraftar
35 bin kişilik statta 285 taraftar
GİRİŞ 18.04.2014 19:56 GÜNCELLEME 19.04.2014 00:39
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kayseri Erciyesspor- Trabzonspor maçını Passolig kartı bulunan 285 kişi izledi. Ancak, Erciyesspor'un kombine biletli 2 bine yakın taraftarı ile 32 bin kişilik Kadir Has Stadı'nın büyük bölümü boş kaldı.

Erciyesspor daha önce kendi evinde  oynadığı Elazığspor maçını yaklaşık 25 bin kişi izlemişti.

YORUMLAR 8
  • sami tümer 9 yıl önce Şikayet Et
    pasolig. bilet varken yerine oturmayanları kartla mı korkutacan yine yerine oturmaz, şikayet ediyosun stad güvenliğinin hiç umrunda olmuyor. halbuki karta gerek kalmadan bilet isme düzenlenebilirdi. ancak şuda var olay çıkaran benim taraftarım değildinin önüne geçilir kart hangi takımsa o takımın maçlarına gidilebiliyormuş.
    Cevapla
  • ATmaCA53 9 yıl önce Şikayet Et
    örnek verecek olursak. ben mesela fenerbahçe ablemli passo kart aldım diyelim, örneğin rize - sivas maçını izleyeceğim desem şimdi rizeliler demezmi fb ablemli bu stadda hangi yüzle geliyorsunuz demezlermi. bir güzel dayak yerim veya trabzon maçını izlemeye gitsem ordanda sağ çıkamam bunlar çok yanlış şeyler.
    Cevapla
  • xmenbln 9 yıl önce Şikayet Et
    alisirlar alisirlar .... bizim millet... her isi son gününde yapmayi sever :-) ... kesinlikle binlercesi ... yawwww stada gidelim hallederizzzzzz demistir :-)) ...en gec gelecek sezon herkes alir .... birakin zirlamayi :-)
    Cevapla
  • ATmaCA53 9 yıl önce Şikayet Et
    mehmet yusuf. passo kart her sene 25 tl verebileceksen al istersen, çoluk çocuk, kim varsa yoksa onlarada açtırırsınız 25 tl'de ordan bayağı bir masraflı iş, şunu unutma ki artık eskisi gibi o stadlar dolmaz.. adam senede 1 kez maç izlemeye gidecek passo kartın çıkması bence çok saçma ve gereksizdir, daha güzel yöntemlerde olabilirdi passo kartın olması çok saçma
    Cevapla
  • mfatihim 9 yıl önce Şikayet Et
    Sakın vazgeçilmesin sakın.... Türkiye'de stadları anarşi yuvasına çevirenlerin ekmeğine yağ sürülmesin.Bizim milletin huyudur,bir yeni işlem yapılınca dünyayı ayağa kaldırır.Düşünün şimdi HGS veya OGS olmadan eski sistem boğaz köprüsünden geçmeyi...Ama buna da ilk zamanları çok tepki olmuştu...Ailecek çoluk çocukla maç seyretmenin tek yolu budur...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle