Erciyesspor'dan taraftara teşekkür!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'da, basın sözcüsü Kaan Savruk, Torku Konyaspor galibiyetiyle ligde kalma yolunda önemli bir adım daha attıklarını söyledi.

Erciyesspor'dan taraftara teşekkür!
Erciyesspor'dan taraftara teşekkür!
GİRİŞ 10.03.2014 12:14 GÜNCELLEME 10.03.2014 12:14

Savruk, yaptığı açıklamada, takım olarak son haftalarda iyi futbol oynadıklarını belirterek, son 5 maçta 13 puan topladıklarını hatırlattı.

Seri galibiyetlere devam ederek, küme düşme potasından kurtulmayı hedeflediklerini dile getiren Savruk, şöyle devam etti:

"Torku Konyaspor galibiyetiyle ligde kalma yolunda önemli bir adım daha attık. Zorlu bir mücadele sonunda rakibimizi mağlup ettik. Son beş haftada aldığımız başarılı sonuçların ardından puanımızı 25'e yükseltmeyi başardık. Alınan başarılı sonuçlar futbolculara büyük moral verdi, özgüvenlerini yerine getirdi. Amacımız lig sonuna kadar bu şekilde devam etmek. Çünkü hala ligde kalabilmek için puanlara ihtiyacımız var."

Torku Konyaspor maçındaki desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür eden Savruk, takım için büyük güç olan taraftarlardan desteklerini lig sonuna kadar artırarak, sürdürmelerini istedi.

KAYNAK: AA