Karaman: 2 saat sonra olsa herkes gebermişti

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, tesislerde çıkan yangın hakkında, “Olay 2 saat sonra olsa herkes uykuda zehirlenip gebermişti” dedi.

Karaman: 2 saat sonra olsa herkes gebermişti
Karaman: 2 saat sonra olsa herkes gebermişti
GİRİŞ 12.02.2014 08:22 GÜNCELLEME 12.02.2014 14:44
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kayseri'de Erciyesspor'un Kulüp Tesisleri'nde çıkan yangın paniğe neden oldu. Edinilen bilgiye göre, Erciyesspor'un Hacı Boydak Tesisleri'nde, saat 23:00 sularında tesis içerisinde futbolcuların ve teknik heyetin kaldığı binada bulunan çay ocağında, bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangını fark eden futbolcular, bina içerisinde kalan teknik heyeti ve takım arkadaşlarını uyararak dışarı çıkardı. Dışarı çıkan futbolcular, tesis içerisinde bulunan yangın tüpleri ile yangına müdahale etti.

Futbolcuların ihbarı üzerinde olay yerine gelen itfaiye ekipleri de, soğutma çalışmalarını tamamlarken, olay yeri inceleme ekipleri de yangının çıkış nedenini araştırdı. Bu arada, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi yetkilileri de olay yerine gelerek elektrik akımını durdurdu.

Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman da, yangını futbolcuların söndürdüğünü söyledi. Karaman, "İçeride çalışıyorduk hocalarla. Bir anda sesler duyduk, dışarı çıktık, etraf duman içerisinde. Önce çıkacak yer aradık. Yatan oyuncular var. Uyuyan oyuncular var. Allah'tan sonra çıkış kapısı bulduk. Camları kırdık. Tüp var. Müthiş bir alev vardı. Dışarı koştuk. Yangın söndürme tüplerini bulduk dışarıda. Ender bütün camları kırıp, onlardan biraz fışkırttırdıktan sonra alev durdu. 2 saat sonra bu olay olsa hepimiz ölmüştük. İçerisi duman. Herkes uykuda zehirlenip gebermişti" dedi.

Öte yandan, futbolcularda kendilerini battaniyeden yardım alarak soğuktan korumaya çalışırken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 4
  • Yüzdeelli 10 yıl önce Şikayet Et
    Sorumluların dikkatini bu şekilde çekmiş. Hoca'nın avukatı değilim; ancak Hikmet Hoca'nın bu ifadeyi kullanırken büyük ihmalkarlığa dikkat çekmek istediğini de anlayabiliyorum. Kötü bir niyetle söylenmiş bir söz değil. Sorumlulara bağırıp çağırmak yerine onların dikkatini bu şekilde çekmek istemiş o kadar!..
    Cevapla
  • hayati yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    hoca öğren.. GEBERMİŞ KELİMESİ MUNDAR OLANLARA KULLANILIR..mısmıl olanlara kullanılmaz...HOCAA öğren.
    Cevapla
  • Esad Kılıç 10 yıl önce Şikayet Et
    takımını çok seviyor belli gebermek nasıl bir ifade. yazık yani bunlardaki kültür seviyesi bu
    Cevapla
  • Mustafa ETİZ 10 yıl önce Şikayet Et
    Biraz hassasiyet........... Allah(c.c) ın en üstün şekilde yarattığı insan için öldüğünde gebermiş ifadesi kullanılmaz. Ölmüş veya vefat etmiş denir. Lütfen konuşurken biraz hassas olalım.
    Cevapla