Kasımpaşa'dan teknik direktör açıklaması

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, yeni teknik direktörün isminin bu haftaki Fenerbahçe maçına kadar belli olmasının mümkün olmadığını söyledi.

Kasımpaşa'dan teknik direktör açıklaması
Kasımpaşa'dan teknik direktör açıklaması
GİRİŞ 27.09.2012 13:16 GÜNCELLEME 27.09.2012 13:20

Hasan Hilmi Öksüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile 29 Eylül Cumartesi günü kendi evlerinde oynayacakları maçta sahaya 3 puan için çıkacaklarını ifade etti.

Lacivert-beyazlı takımın her maçta olduğu gibi bu maçta da kazanmak için oynayacağını belirten Öksüz, takımın başına gelecek yeni teknik direktörün bu maçta sahada olamayacağını dile getirdi.

Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak maçın biletlerinin konuk takım için 80 liradan satışa sunulmasıyla ilgili sarı-lacivertli taraftarların gösterdiği tepkiye de değinen Öksüz, ''Bilet fiyatlarının yüksek bulunması bizi ilgilendirmiyor. Fiyatlarda indirime gitmeyeceğiz. Fenerbahçeli taraftarlar takımlarını desteklemek için stada gelmek istiyorlarsa, bu fiyattan bilet alıp maça gelecektir. Biz, para kazanalım diye hareket etmiyoruz'' şeklinde konuştu.

Kasımpaşa ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçın biletleri 40 ile 120 lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunulmuştu.

KAYNAK: AA