Kemal Özdeş: Coşkulu ve istekli oynadık

Kasımpaşa Teknik Direktör Kemal Özdeş, kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Kemal Özdeş: Coşkulu ve istekli oynadık
Kemal Özdeş: Coşkulu ve istekli oynadık
GİRİŞ 27.10.2017 23:06 GÜNCELLEME 27.10.2017 23:06

Kasımpaşa Teknik Direktör Kemal Özdeş, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Coşku ve istekli oynadık. Doğru savunma yaptık” dedi. Özdeş ayrıca, "Kasımpaşa’da hiçbir dönemde kriz olmaz" dedi.

Kasımpaşa, Süper Lig’in 10. haftasında evinde karşılaştığı Göztepe’yi 3-1 mağlup etti. Müsabaka sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktör Kemal Özdeş, “Kazandığımız için mutluyuz. 5 haftada 1 puan almıştık. Kazanmak bizim için önemliydi. Geçtiğimiz hafta haksız olarak 10 kişi tamamladığımız maç, bu oyunun referansı oldu. Göztepe’ye pozisyon vermedik. Coşku ve istekli oynadık. Doğru savunma yaptık. Bu oyun standardını devam ettirmek önemli. Kazanarak üst sıralarda yer almak için mücadele edeceğiz. Oyuncularımı tebrik ederim” diye konuştu.

“Kasımpaşa’da hiçbir dönemde kriz olmaz”

Geçtiğimiz sezon 13 haftada 12 puan topladıklarını hatırlatan Özdeş, “Biz puana değil, üreteceğimiz işe bakıyoruz. Kasımpaşa’da hiçbir dönemde kriz olmaz. Koita gibi dönecek oyuncularımız var. Hedefimiz ligde üst sıralara oynayan bir takım olmak. Türkiye Kupası’nda geçen sezon olduğu gibi sonuna kadar gitmek” diye konuştu.