Veysel Sarı'nın büyük hayali

Kasımpaşa'nın tecrübeli oyuncusu Veysel Sarı, her maç milli takıma çağrılacakmış gibi oynadığını ve tek hayalinin ay-yıldızlı formayı tekrar giymek olduğunu söyledi.

Veysel Sarı'nın büyük hayali
Veysel Sarı'nın büyük hayali
GİRİŞ 07.03.2017 22:33 GÜNCELLEME 07.03.2017 22:33

Veysel Sarı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, formunun zirvesinde olduğunu ve milli formayı giymeyi çok özlediğini belirtti.

Kasımpaşa'nın yükselen form grafiğinin kendisine de yansıdığını vurgulayan Veysel, "Tek hayalim var o da milli takımda oynamak. Hocamla da sürekli bunu konuşuyoruz. Her maç milli takıma çağrılacakmış gibi oynuyorum. Sürekli kendimi geliştiriyor ve üzerine koyuyorum. Hocalarımızın bizi takip ettiğini de biliyorum. Umarım kadro açıklandığında, çok özlediğim milli takımda ismimi görürüm." ifadelerini kullandı.

"Futbolu Kasımpaşa'da bırakmak istiyorum"

Veysel Sarı, sporda hedeflerin hiçbir zaman bitmediğini ve milli takım hayali dışında tek isteğinin futbolu Kasımpaşa'da bırakmak olduğunu söyledi.

"Kupada hedef final"

Veysel Sarı, takım olarak ligde üst basamaklara yükselebilmenin yanı sıra en önemli hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupası'nda final oynamak olduğunu belirtti.