Süper Lig'de çıldırtan karar!

Kasımpaşa - Osmanlıspor maçında İlker Meral'in çaldığı penaltı tepkilere neden oldu.

Süper Lig'de çıldırtan karar!
Süper Lig'de çıldırtan karar!
GİRİŞ 02.05.2016 21:46 GÜNCELLEME 02.05.2016 21:57
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Kasımpaşa ile Osmanlıspor'un karşı karşıya geldiği Spor Toto Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde çalınan penaltı ortalığı karıştırdı.

Maçın hakemi İlker Meral, Kasımpaşa'nın 1-0 önde olduğu 45. dakikada Osmanlıspor lehine penaltı verdi. Sağ kanatta topla buluşan Avdija Vrsajevic ortasını arka direğe doğru gönderdi ve bu noktada Pierre Webo ile Kenneth Omeruo aynı anda topa yükseldi.  Webo'nun kafa vuruşunun ardından Kenneth Omeruo'nun kafayla müdahalesinde hakem İlker Meral elle oynama nedeniyle gerekçesiyle penaltı kararı verdi.

Kasımpaşalı oyuncular yaklaşık 2 dakika boyunca Meral'e tepki gösterirken; Adem Büyük ve Hakan Arslan itirazları nedeniyle sarı kart gördü.

Osmanlıspor penaltıyı Uğur Demirok ile gole çevirdi ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İlk yarının son düdüğü ile birlikte Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay İlker Meral'in yanına konuştu ve sert itirazlar yaptı. Deneyimli teknik adam, yaptığı itirazların ardından tribüne gönderildi.



YORUMLAR 21
  • 16spor 7 yıl önce Şikayet Et
    kulüpler birliği denen üçüz maşasından derhal anadolu takımları istifa etmeli,tff denen bizans federasyonunun istanbul dışına çıkarılması ve başında ki tüpçünün ilelebet futboldan el çektirilmesinin sağlanması,mhk denen üçüz hakem birliğinin lağv edilip,yine anadoluda bir yerde hakiki bir hakem birliğinin kurulması şart ,yoksa ANADOLU ayağı kalkmadığı sürece semer vuranda kırbaç vuranda çok olur.
    Cevapla
  • DOĞRUCU KERİM 7 yıl önce Şikayet Et
    anadoludan buyuk 5-6 takım ligden çekilsin anadolu ligini kursunlar.Bakın bakalım satılmış hakem mi kalır süper lig mi kalır federasyon mu kalır.ama nerdeeee.bu biraz da baş kaldırmayanlara haktır.Trabzonspor ve Bursaspor hariç..
    Cevapla
  • tuncay 7 yıl önce Şikayet Et
    sana iyi oluyor rıza efendi, beşiktaş dışında herkese puan verdin hain adam
    Cevapla
  • zxzx 7 yıl önce Şikayet Et
    iddia bahis mafyalarina devlet el atmasi ve bu isi kokunden temizlemesi lazim..Hakeme bu mac berabere bitecek denildiyse o mac berabere biter..!!
    Cevapla
  • Efe 7 yıl önce Şikayet Et
    TüpÇü ligi lanet olsun... Adaletin varmı dünya.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle