Şota Arveladze: İçim rahat

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Akhisar Belediyespor karşısında kritik 2 puan kaybettiklerini söyledi.

Şota Arveladze: İçim rahat
Şota Arveladze: İçim rahat
GİRİŞ 06.03.2015 23:14 GÜNCELLEME 06.03.2015 23:45

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Arveladze,  maça gol atarak iyi başladıklarını belirterek, şöyle devam etti: 
 
"Güzel  başladık. Top bizdeydi. İlk 10 dakika pozisyonlara girdik. Bu  gol bizi soğuttu. Durduk ve topu rakibe verdik. İkinci yarının ilk dakikaları  toparlamaya çalıştık. Güzel bir gol attık. Yine de oyunu bıraktık. Topu yine  rakibe verdik. Geri çekildik. Akhisar Belediyespor iyi top çevirdi. Net  pozisyonları yoktu ama 2 gol attılar. Baskı kurdular. Hiç top tutamadığımız bir  ikinci devre oynadık. 2-0 öndeyken çok önemli iki puanı kaybettik. Maçı  kaybedebilirdik de." 
 
Taraftarın kendisini istifaya çağırmasıyla ilgili soru üzerine Gürcü  teknik adam, "Biz takımın sahibi değiliz. Bu kulübü çok iyi yöneten başkanı ve  yöneticileri var. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kafamızı kaldırarak  çalışmamız gerekiyor. Her işte böyledir. Yaptığımız işe güvenerek neler  yaptığımızı gösterdik. Taraftar da mutlu olmak istiyor. 2-0'dan maç kaybetmek  istemiyorlar" şeklinde konuştu. 
 
İçinin rahat olduğunu vurgulayan Arveladze, "Herkes sorumluluğunu  hissediyor. Sorumluluğumu taşıyan bir insanım. Hiçbir yerden kaçmayacağım bir  sorumluluk duygum var. Bu bir yarış. Bizden daha iyi yapabilir belki bazıları.  Ama içim rahat" diyerek sözlerini tamamladı. 
 
Kasımpaşalı futbolcu Alpaslan Öztürk, gördüğü sarı kartla cezalı  duruma düştü. Alpaslan, haftaya Torku Konyaspor maçında oynayamayacak. 
 
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL