Hilmi Öksüz açıkladı! Sabri Sarıoğlu ile...

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, Sabri Sarıoğlu söylentilerine açıklık getirdi.

Hilmi Öksüz açıkladı! Sabri Sarıoğlu ile...
Hilmi Öksüz açıkladı! Sabri Sarıoğlu ile...
GİRİŞ 06.08.2014 14:41 GÜNCELLEME 06.08.2014 14:41

Kasımpaşa Kulübü Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, adı lacivert-beyazlı kulüple anılan Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu veya Türkiye'den herhangi bir futbolcunun transferinin gündemlerinde olmadığını söyledi.

Öksüz, yeni sezon hazırlıkları, transfer çalışmaları ve TFF'nin uyguladığı yabancı sınırı hakkında AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'da kadro dışı bırakılan Sabri Sarıoğlu'nun adının lacivert-beyazlı kulüple anıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye'de yıllar yılı bazı isimler dolaşır ama bizim bu isimlerden haberimiz olmaz. Ne zaman bir basın mensubu sorar, biz öğreniriz. Bu haberler niçin yapılır, kim yapar bilmiyorum. Bu haberleri ciddiyetten uzak olarak değerlendiriyorum. Sabri ile alakalı tatilde bir arkadaşım aradı. Kendisine bilgimin olmadığını söyledim ve kulüpte yetkili arkadaşları aradım. Onlardan 'adını dahi konuşmadık' cevabını aldım. Maalesef, Türkiye'de bizden birilerini başka kulübe veriyorlar. Başka kulüpten bize transfer yapıyorlar. Dolayısıyla Sabri Sarıoğlu ile ilgilenmiyoruz. Şu anda Türkiye'de Sabri veya ilgilendiğimiz başka bir futbolcu arkadaşımız da yok."