Fatih Terim'e sürpriz teklif

Kasımpaşa'nın Hollandalı savunma oyuncusu Ryan Donk, ''Fatih Terim bana milli takım teklifi yaparsa ciddi şekilde düşünürüm.'' dedi.

Fatih Terim'e sürpriz teklif
Fatih Terim'e sürpriz teklif
GİRİŞ 06.08.2014 05:01 GÜNCELLEME 06.08.2014 05:01

Kasımpaşa'nın geçen sezon renklerine bağladığı Ryan Donk, teklif gelmesi halinde Ay-Yıldızlı formayı giyebileceğini söyledi..

Hollandalı savunma oyuncusu, şu açıklamaları yaptı:

"TÜRKİYE'DEN TEKLİF GELİRSE CİDDİ ŞEKİLDE DÜŞÜNÜRÜM"

"Ben aslen Surinamlıyım. Ancak orada seviye çok düşük. Hollanda A Milli Takımı'nda hiç oynamadım. Türkiye'den teklif gelirse ciddi şekilde düşünürüm. Bazı futbolcular bu şekilde seçim yapıp daha sonra 1 maç oynayıp ardından görev almıyorlar. Mesela Fatih Terim, milli takıma yabancı bir isim çağırsa Türk halkı tepki gösterir mi? Hollanda'da bir sürü farklı ırklar var ama Türkiye'de benim gördüğüm kadarıyla böyle bir durum yok.

"TÜRK TARAFTARLARDAN TEPKİ GELİRSE TEDİRGİN OLURUM"

Benim bu seçimi yapmam normal ama Türkiye'de bu durum normal karşılanır mı? Ondan pek emin değilim. Tepki gelirse tedirgin olurum. Türk Milli Takım stoperleri çok kaliteli ama fazla tecrübeli değiller"

"KAPTAN OLMAK GURUR VERİCİ"

"Kasımpaşa gibi köklü kulüpte, bir yıl bulunmama rağmen kaptanlığın bana verilmesi gurur verici. Şota ile konuştum. İnandığını söyledi ve özgüvenimi artırdı. Ben de sorumluluk aldım."

"BEŞİKTAŞ MAÇINI UNUTAMAM"

"Beşiktaş maçında öyle bir şey yapmayı tabii ki hiç düşünmedim. Çıkan karar çok yanlıştı. Olay tamamen hakem hatası. Herkes biliyor ki sahada iki top varsa oyun devam etmez. Takım olarak gayet iyi giderken bu maçın tekrar kararı sonrası düştük. Tekrar oynamak çok tuhaftı. Bu maçı kariyerim boyunca unutamam."