Ronaldo'nun özür dilediği Kasımpaşalı!

Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'nın İsveçli kalecisi Andreas Isaksson, Cristiano Ronaldo'nun kendisinden özür dilediğini söyledi.

Ronaldo'nun özür dilediği Kasımpaşalı!
Ronaldo'nun özür dilediği Kasımpaşalı!
GİRİŞ 22.11.2013 11:20 GÜNCELLEME 22.11.2013 11:20

'Hortum' misali önüne gelen her engeliyıkan, bu sezon oynadığı 21 resmi maça 31golsığdıran Real Madrid'in Portekizli yıldızı Ronaldo hakkında, Kasımpaşa'nın İsveçli kalecisi Andreas Isaksson da övgü dolu ifadeler kullandı.

28 yaşındaki futbolcuya karşı son olarak Portekiz-İsveç eşleşmesinde forma giyen ve elinden geleni yapmasına rağmen iki maçta 4 goleengel olamayan Isaksson, "Portekiz'e karşı 2. golü bulduktan sonra rahat oynamamız gerekirdi. 3.gol için heveslenip öne doğru çıktık. Rakipte Ronaldo gibi bir isim varken oyunu yavaşlatıp tempoyu düşürmemiz gerekirdi. Ronaldo'da da defansın arkasına atılan topları çok iyi değerlendirdi" dedi.

Bu sezon hem Messi hem de Ronaldo'ya karşı oynadığını kaydeden Isaksson, "Bu sezon hem Ronaldo hem de Messi'ye karşı oynadım (Isaksson, İsveç-Arjantin maçında Messi'nin şutunu röveşata ile çizgi üzerinden çıkarmış, unutulmaz bir kurtarış yapmıştı). Bence Ronaldo bu sezon süper bir form yakaladı ve bir adım öne geçti. Çok müthiş oynuyor.Gününde olunca durdurmak imkansız. Altın Top ödülünü de sonuna kadar hak ediyor" ifadelerini kullandı.

'BENDEN ÖZÜR DİLEDİ'

Portekiz'in 1-0 kazandığı ilk maçta, İsveç basını Ronaldo'ya yüklenmiş ve yıldızoyuncununİsveçli futbolcuları sakatlamaya çalıştığını iddia etmişti. Isaksson, konuyla ilgili "Ronaldo'nun bana yapmış olduğu sert bir hakeret var. Ama kasıtlı olduğunu zannetmiyorum.Ayağımabastı ve maçı acılar içinde bitirdim. Biraz daha dikkatli olabilirdi. Maçtan sonra özür diledi ve iyi niyetli olduğunu gösterdi"