Kasımpaşalı Isaksson'dan örnek davranış

Kasımpaşa'nın İsveçli kalecisi Andreas Isaksson'un, geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bursaspor maçından sonra meydana gelebilecek olası tribün olaylarını engellediği ortaya çıktı.

Kasımpaşalı Isaksson'dan örnek davranış
Kasımpaşalı Isaksson'dan örnek davranış
GİRİŞ 04.04.2013 12:55 GÜNCELLEME 04.04.2013 12:55

Maçın bitiminde, tribündeki öfkeli taraftarları sakinleştirmek için büyük çaba sarf eden Isaksson, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gelişmeleri şöyle anlattı:

''Taraftarlarımız bizi bütün maç boyunca desteklediler ve karşılaşma sonunda yaşanan olaylar sonucunda fazla duygusal davrandılar. Taraftarımızın Bursaspor seyircisine doğru gittiğini görünce ben ve arkadaşlarım olası bir olayı önlemek istedik. Kulübümün zarar görmemesi için üzerimdeki formamı vererek taraftarlarımızı sakinleştirdim.''

Büyük bir kavga yaşanacağını hissettiği için maç sonu hemen tribünlere koştuğunu aktaran Isaksson, ''Futbolcular olarak kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Taraftarımız da bizim galip gelmemiz için elinden gelen desteği veriyor. Aramızda bu şekilde duygusal bir bağ olduğu için biz de onları desteklemeliyiz. Birbirimize yardım etmeliyiz. Bu düşünceyle hiç düşünmeden oraya koştum'' ifadelerini kullandı.

''Taraftarın bir parçası olmak istedim''

O anda büyük bir duygu yaşadığını anlatan Isaksson, kendisini Kasımpaşa taraftarının bir parçası olarak gördüğünü belirtti.

İsveçli kaleci, daha önce forma giydiği İngiltere, İtalya, İspanya gibi liglerde böyle bir olayla karşılaşmadığını vurgulayarak, ''Böyle bir olayla ilk defa karşılaştığım için tepkim de ani oldu. Kulübümü zarardan kurtarmak ve taraftarımızın da bir parçası olmak istedim. Taraftarımız tek kelimeyle mükemmel. Onların sayesinde biz buralara kadar geldik. Destekleri için onlara çok teşekkür ediyoruz'' şeklinde konuştu.

''Antalya'dan kazanarak dönmek istiyoruz''

Spor Toto Süper Lig'de yarın Medical Park Antalyaspor ile oynayacakları maçın çok zor geçeceğini ifade eden Isaksson, kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Rakiplerinin çok güçlü olduğuna dikkati çeken tecrübeli file bekçisi, ''Şu anda ligde iyi durumdalar. İyi oyunlarıyla bu ligin önemli takımlarından biri olduklarını zaten gösteriyorlar. Çok zor bir maç olacağını düşünüyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.