Karabükspor'dan başsağlığı mesajı

Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Gaziantep'de terör örgütü tarafından yapılan saldırıyı kınarken, hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı diledi.

Karabükspor'dan başsağlığı mesajı
Karabükspor'dan başsağlığı mesajı
GİRİŞ 21.08.2012 18:35 GÜNCELLEME 21.08.2012 18:35

Karabükspor Kulüp Başkanı Nevzat Şahin, Gaziantep'de terör örgütü tarafından yapılan bombalı saldırıyı kınarken, hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi.

Başkan Şahin, Şırnak'ın Uludere ilçesinde trafik kazası sonrası şehit olan 9 askerin ailelerine de başsağlığı diledi. Başkan Şahin, "Gaziantep'in Şehitkamil ilçesindeki Karşıyaka Polis Merkezi'nin önünde, bomba yüklü bir aracın teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu, ilk belirlemelere göre 8 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği, bir çoğu ağır olmak üzere 60'tan fazla vatandaşımızın da yaralandığı haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız.
Yapılan bu hain saldırıyı kınıyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Yine Şırnak'ın Uludere ilçesinde trafik kazası sonrası şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet ailelerine sabır diliyoruz" dedi.

KAYNAK: İHA