Karabükspor patladı: Bu tesadüf müdür?

Süper Lig'in 15. Haftasında kendi sahasında Balıkesirspor'a mağlup olan Karabükspor'dan zehir zemberek açıklama geldi.

Karabükspor patladı: Bu tesadüf müdür?
Karabükspor patladı: Bu tesadüf müdür?
GİRİŞ 28.12.2014 00:09 GÜNCELLEME 28.12.2014 00:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 15. Haftasında kendi sahasında hakem hatalarıyla Balıkesirspor'a son dakikada yediği golle mağlup olan Karabükspor, resmi internet sitesinden açıklama yayımladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yaopılan açıklama şöyle;

Spor Toto Süper Lig 15. Haftasında kendi sahamızda Balıkesirspor ile oynadığımız maç iki büyük hakem hatası ve yine kulübümüz açısından puan kayıplarına sahne oldu.

2014-2015 sozonunda geride kalan 15 hafta içerisinde tamamen nizami olan ve geçerli sayılmayan ikinci golümüzü kaydetmiş olduk bu maçta. Bu gollerin ilkini Beşiktaş maçında rakip ağlara göndermiş ve sayılmadığı için 1 puan kaybetmiştik. İkincisini 15. Hafta Balıkesirspor maçında kaydetti takımımız ve geçersiz sayıldığı için 1-0 öne geçme şansını yitirdik.

Öyleki; kendi kalesine gol atan Klusic üzüntüden başını ellerinin arasına almışken pozisyonu ofsayt olarak yorumlamak ve golü geçersiz saymak ancak ve ancak bir Süleyman Abay başarısıdır.

2014-2015 sezonunda geride kalan 15 hafta içerisinde tamamen nizami olmayan ve yüzde yüz ofsayt olduğu tüm kamuoyu tarafından tespit edimiş olan ikinci golü ağlarımızda gördük maalesef. Bu gollerin ilkini sezonun 8. Haftasında Konyaspor’dan maçın son anlarında yemiştik. Ve bu golle maçı 1-0 kaybetmiş olduk. Kulübümüz için son derece önemli olan 1 puanı kaybetmiştik bir yan hakem hatası ile. İkincisini de 15. Hafta maçında nizami golümüzün geçersiz sayıldığı Balıkesir maçında, yine son anlarda ve yine yüzde yüz ofsayt pozisyonu neticesinde ağlarımızda gördük. Kalemizde gördüğümüz bu iki golün yüzde yüz ofsayt olduğunu tespit edemeyen ve nizami olmayan bu iki golün geçerli sayılmasına sebep olan yan hakemin aynı hakem olduğunu, Konyaspor maçındaki bu hatalı kararı sonrasında 6 hafta herhangi bir maçta görev verilmediğini ve yine bir Karabükspor maçında görev verildiğini Türk spor kamuoyu ile paylaşmak istiyoruz.

Konyaspor maçı 90+ dakikalarında Karabükspor aleyhine net ofsat pozisyonunu görmezden gelen yan hakem İsmail Şencan, bu hatası sebebi ile 6 hafta görev alamamış, cezasının bitmesinden sadece üç hafta sonra tekrar bir Karabükspor maçında yan hakem olarak atanmıştır. Ve İsmail Şencan, aynı dakikalarda aynı hatalı karar ile net ofsayttan golü Karabükspor aleyhine vermiştir. Peki bu bir tesadüf müdür?

Konyaspor ile oynadığımız maçtaki hatalı kararı ile yüzde yüz ofsayt pozisyonunu tespit edemeyen ve puan kayıplarımıza sebep olan yan hakemimiz İsmail Şencan’ın  aynı düzeyde hatalı bir kararla 15. haftada da Karabüksporun puan kaybına uğramasına sebep olduğunu görüyoruz.

Bu ne tesadüf İsmail Şencan!

Ayrıca, İsmail Şencan’ın 2014-2015 sezonunda toplam dokuz lig maçında görev aldığını ve büyük bir tesadüf eseri bunların dördünün Karabükspor maçları olduğunun hiçbir şekilde olasılık hesabı ile açıklanamayacağını görüyoruz.

Bu tesadüfler zincirinin kafalarda soru işaretleri yarattığı bir gerçektir.

Kardemir Karabükspor olarak amacımız suçlamak ve yargılamak değildir. Yapılan hataların, bir sezonda herhangi bir kulübün tahammül edebileceği puan kaybı düzeyini çoktan aştığının tüm spor kamuoyu ve yetkililer tarafından bilinmesini istiyoruz. Artık MHK’nın yetersizlikleri görüp gereken adımları atması şarttır. Özellikle Kardemir Karabükspor maçlarında yaşanan hakem hatalarını tecrübesizlik, bilgisizlik ve yetersizlik mazeretleri ile kapatmak, verilen emeğe ve iyi niyete saygısızlık olmaktadır.

Kardemir Karabükspor Kulübü Yönetimi

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • recep 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın hocam bu forvetlerle bu iş yörümez karabük taraftarı olarak artık zevkli maclar seyretmek istiyoruz ne olur 2 tane kaliteli forvet alın
    Cevapla
  • metin 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu federasyon döneminde her şey olabilir neden işte fb ye verilen penaltı karabükün verilmeyen golü her hafta katliam var ne oldu mhk başkanı değişmiş ne değişmiş aynı balık baştan kokmuş ne değişirse değişsin aynı gider....
    Cevapla