Kafkas: Bu şartlar altında zor oldu

Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 2-1 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçına ilişkin açıklama yaptı.

Kafkas: Bu şartlar altında zor oldu
Kafkas: Bu şartlar altında zor oldu
GİRİŞ 24.10.2014 21:53 GÜNCELLEME 24.10.2014 21:53

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, 2-1 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçına ilişkin, "Bu şartlar altında maç kazanmak çok zordu. Allah da bize yardım etti. Ben Allah'ın bir adaleti olduğuna inanıyorum, bize tecelli etti" dedi.

Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 13-14 oyuncuyla sahaya çıktıklarını, bir çok oyuncunun sakatlıktan yeni kurtulduğunu söyledi.

Oyuncuların gerekli mücadeleyi verdiğini ifade eden Kafkas, şöyle konuştu:

"Yiğit'in sakatlığı vardı, bunun yanında ilk 11 de oynayan 8 oyuncumuz eksikti. Bu zor durumda alınan üç puan oldukça memnun edici. Oyunun büyük bölümünde üstün olan taraf Kardemir Karabükspor'du. Oynamaya çalışan bir takım vardı, karşıda oynatmamaya çalışan bir takım vardı. Buna rağmen kazanmak çok güzel. Bir çok oyuncumuzda büyük sıkıntılar vardı. Bu şartlar altında maç kazanmak çok zordu. Allah da bize yardım etti. Ben Allah'ın bir adaleti olduğuna inanıyorum, bize tecelli etti."

Akhisar Belediyespor cephesi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay da iki takım içinde önemli bir müsabaka olduğunu kaydetti.

"Kardemir Karabükspor 3 puana daha fazla ihtiyacı olan takımdı" diyen Akçay, şunları söyledi:

"Maçı iyi götürdük, sahadaki duruşumuz iyiydi. Ama penaltı ve kırmızı kart sonrası eksik kalmak, direnç açısından, dirençli olmamıza rağmen konsantrasyon maçın sonuna doğru bozulmaya başladı. Dolayısıyla rakip son dakika golü attı. Tebrik ediyoruz. Takımımı tebrik ediyorum. Sahadaki duruşu, mücadele seviyesi istediğimiz düzeydeydi. Bizim gibi takımlar bu düzeyde kaldıkları sürece ligde kalabilir. Bütün amacımız ligin kalıcı takımı olmak."