Kafkas'tan Rosenborg değerlendirmesi

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Rosenborg ile oynayacakları rövanş maçına ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Kafkas'tan Rosenborg değerlendirmesi
Kafkas'tan Rosenborg değerlendirmesi
GİRİŞ 04.08.2014 22:08 GÜNCELLEME 04.08.2014 22:08

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turu rövanşında Perşembe günü Norveç'te karşılaşacağı Rosenborg maçında şansların eşit olduğunu belirterek, İyi bir takımız. Belli bir stratejide oynayıp turu geçmek istiyoruz dedi. 

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, sahalarında baskılı oynamalarına rağmen skor avantajını elde edemediklerini söyledi. İkinci maçta tur şanslarının devam ettiğini ve ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirten Kafkas, 2 takım içinde şansların yüzde 50 olduğunu düşünüyorum.

İyi bir takımız. Belli bir stratejide oynayıp turu geçmek istiyoruz. Rosenborg ligde son 2 maçını kaybetti. Turu geçmek için her şeyi yapacaklardır. Bu maçı ve lig maçını ayırt etmek lazım. Ev sahibi takım olmanın avantajını kullanmak isteyeceklerdir diye konuştu. 

Rosenborg'un 4-3-3 ve 4 - 2 - 3 -1 sisteminde oynadığını vurgulayan Kafkas, şöyle dedi Bu maçta onların ne oynayacağını az-çok kestirebiliyorum. Ama bizim ne oynayacağımız daha önemli. Doğru bir strateji ile oynamamız gerekiyor. O stratejiyi belirleyip oynayacağız. İlk maçta olduğu gibi sabırlı oynamamız gerekiyor. Ben bir gol bulacağımızı düşünüyorum.