Yok artık Arda Turan! Nereden nereye...

Spor Toto Süper Lig'de Medipol Başakşehir'de kiralık olarak forma giyen Arda Turan'ın mevcut piyasa değeri geçtiğimiz yıla oranla büyük bir düşüş yaşadı ve 4 milyon Euro'ya kadar geriledi.

Yok artık Arda Turan! Nereden nereye...
Yok artık Arda Turan! Nereden nereye...
GİRİŞ 18.07.2018 16:19 GÜNCELLEME 18.07.2018 16:19
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Atletico Madrid'den Barcelona'ya 34 milyon Euro karşılığında transfer olarak Katalan ekibinin en pahalı transferleri arasına giren Arda Turan, 2017 yılının ocak ayında transfermarkt verilerine göre 28 milyon Euro piyasa değerine sahipti.

Milli futbolcu, bugün itibariyle 4 milyon Euro değerinde gösteriliyor. Arda'nın yaşadığı piyasa değeri kaybı ise tam yüzde 85,7 olarak dikkat çekti.

 

 

Türk futbolcular arasında Gökhan Töre'nin değeri 14 milyon euro'dan 3 milyon euro'ya, Mehmet Topal'ın değeri 10 milyon euro'dan 2,5 milyon euro'ya; Caner Erkin'in değeri 9 milyon euro'dan 2,2 milyon euro'ya, Oğuzhan Özyakup'un değere ise 14 milyon euro'dan 8 milyon euro'ya geriledi. (FutbolArena)

YORUMLAR 51
  • azz 5 yıl önce Şikayet Et
    bedavaya alınmaz arda isim yapmak yeşil sahada oynayamadıktan sonra kıymeti yok.
    Cevapla
  • ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    barselonaya ( haç işareti ) formasını giymenın bedeli; birazcık şuurun olsaydı arda..haç işaretini kalbinin üstünde taşırsan olacagı buydu.ALLAH bizlere Şuur versin Şuur.
    Cevapla
  • mere 5 yıl önce Şikayet Et
    takımın formasıyla bunun ne alakası var ne cahil bir toplum olduk. Senin oğluna milyon euro verecekler sen forması şöyle gitme mi diyeceksin. Yazık!
    Cevapla
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi oldu oraya gitmesi bile hataydı bizi rezil etmekten başka bir şey yapmıyordu
    Cevapla
  • Levent 5 yıl önce Şikayet Et
    Yahu siz nasil insanlarsaniz bu nasil arda dusmanligi zamanin da Adam az seyler yapmadi turkiye formasi altinda cok asist cok gol atti onunla cok grurlandik milli gururlar yasadik bunlari nasil gozardi edip kalemini kiriyorsunuz oonun yaninda olacaginiz yere yaziklar Olson size
    Cevapla
  • RuHi 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne yaptı? Hangi kupayı kaldırdıkta haberimiz olmadı? Neden insanlara yazıklar okuyorsun? Senin yaptığın ayıptır. Attıysa parasını aldı. Savunduğun adam porşlarla fink atıyor sen burada avukatlığını yapıyorsun. Uçakta gazeteciye ettiği küfürü unuttumu bu insanlar. Bu milletten çok çok özürdilemeli Arda. Millet yine affetmezya...
    Cevapla
  • minber 5 yıl önce Şikayet Et
    sonrada yok neden yabancı kısıtlaması yok diye ağlarlar yabancılar adam gibi çalışıyor yerli futbolcular geceklüplerinde çalışıyor sonuç ortada kimse ağlamasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle