Flaş gelişme! Arda Turan'ın cezası indirildi!

TFF Tahkim Kurulu, Arda Turan'ın 16 maçlık cezasını 10 maça indirdi. Yıldız futbolcu, Başakşehir'de kalması halinde gelecek sezonun ilk 8 haftası forma giyemeyecek.

Flaş gelişme! Arda Turan'ın cezası indirildi!
Flaş gelişme! Arda Turan'ın cezası indirildi!
GİRİŞ 24.05.2018 16:22 GÜNCELLEME 24.05.2018 16:51
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

TFF'den yapılan açıklamada, Medipol Başakşehir'in Spor Toto Süper Lig'in  32. haftasında Demir Grup Sivasspor ile oynadığı maçta yardımcı hakeme yönelik hareketlerinin ardından kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 16 maç ceza verilen Arda Turan'ın bu cezasını, Tahkim Kurulunun oy birliğiyle 10 maça düşürdüğünü bildirdi.

Arda Turan konusundaki duruşma talebini reddeden Tahkim Kurulu, bu oyuncunun 39 bin liralık para cezasında değişiklik yapmadı. 

 

 

NE OLMUŞTU?

Medipol Başakşehir ile Demir Grup Sivasspor maçının sonunda yardımcı hakeme fiili müdahalede bulunan Arda Turan doğrudan kırmızı kart görmüştü. Tecrübeli futbolcunun soyunma odası koridorlarında orta hakem ve yardımcılarına tehdit ve hakaret ettiği raporlarda ortaya çıkmıştı. PFDK ise Arda Turan'a 16 maç ceza vermişti.

YORUMLAR 31
  • irfan 5 yıl önce Şikayet Et
    Aslında bırak cezayı azaltmak Öyle oyuncuyu MEN etmek lazım "tehdit den dolayı
    Cevapla
  • FM.. 5 yıl önce Şikayet Et
    16 maç çoktu baştan yanlış yaptılar, sonra da hangi gerekçe ile cezayı indiriyorsun? Bir yanlis baska bir yanlış ile düzeltilemez.Olmayan güvenilirliğini iyice kaybettin
    Cevapla
  • Mrd06 5 yıl önce Şikayet Et
    Işte bu yüzden bizim futbolumuz futbolcumuz adam olmaz
    Cevapla
  • Hakkı Yalçın 5 yıl önce Şikayet Et
    Arda'nın hatası ortada ama bu ülke için milli forma ve Galatasaray ile avrupadaki başarılarda katkısı ortada, bu kadar emeği olan bir futbolcuyu ağır cezalarla bitirmenin kimsee hakkı yok, konu Emre yada Quaresma da olsa aynısını söylerdim, ceza indirimine sevindim
    Cevapla
  • TR. 5 yıl önce Şikayet Et
    İndirim sebebi ne olmuş.
    Cevapla
  • veli 5 yıl önce Şikayet Et
    seçim ve ramazan birlikte
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle