Avcı: Arda'ya armağan ediyoruz

Spor Toto Süper Lig 33. hafta açılış maçında Başakşehir deplasmanda Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın ardından Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı: Arda'ya armağan ediyoruz
Avcı: Arda'ya armağan ediyoruz
GİRİŞ 11.05.2018 23:19 GÜNCELLEME 11.05.2018 23:20
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Abdullah Avcı, “Ligde geniş alanda top oynayan üçüncü takımı Antalyaspor, 1. takımı biz. İki takımda da düzgün ve yetenekli oyuncular var. Topa sahip olmak koşturmak gibi rakibin konu başlıkları vardı. İlk yarıda iki taçtan ve faulden rakibe verdiğimiz pozisyon vardı” dedi. 

İkinci yarıda hiç geçiş yemedikleri belirten Avcı, “Emre 38 yaşında bu sene 35. maçını oynadı. Toplam 47 müsabaka oynadık. 9. asistini yaptı. Geçen haftaki özellikle yıpranmadan sonra hem zihinsel hem de cezalı oyuncularımızın olmasından dolayı tekrar hem oyun hem skor olarak ayağa kalkmak ve vazgeçmediğimiz göstermek adına 34. hafta 94. dakikaya kadar oyunun içinde olmak istiyorum. Bunun içinde oyuncularımı tebrik ediyorum. Özellikle hem arkadaşları için cezalı pozisyona düşen sürecin devam edeceği tahkimde ve ya disiplin kurulunda çok ilgi alanımın içinde olmayan aşırı cezaların olduğu. Arda ve Mossoro’ya bunu armağan ediyoruz. Oyuncular da aynı şekilde. O duyguları onlarla da paylaşıyoruz. Onların da gönül desteği vardı.” 

YORUMLAR 19
  • Efedayı 5 yıl önce Şikayet Et
    Ceza fazla tamamda Arda'nın yaptıkları da biraz ayıp olmuyor mu ? Dolayısıyla bu galibiyetin Arda'ya armağan edilmesi hareketin tasvibi manasına gelir ki buda yanlış...
    Cevapla
  • Ultraslan1905 5 yıl önce Şikayet Et
    çocukların örnek aldığı insanlar dikkatli olmalı ve bu insanların yaptıkları yanlışlara arka çıkarak onlara destek olanlar daha dikkatli olmalı
    Cevapla
  • vedat 5 yıl önce Şikayet Et
    Arda yanlış yaptı demelisiniz bence arkasında durmamalısınız gençlere doğru örnek olmalısınız sayın abdullah bey
    Cevapla
  • faruk dundar 5 yıl önce Şikayet Et
    arda ya mii haahaaaahaaaahaaaahaaaahaaaahaaaahaaaaaaaâaaa
    Cevapla
  • Murat 5 yıl önce Şikayet Et
    Sucu ve sucluyu ovmek suctur. Bence federadyon bu kisiye ve diger Takimada ceza vermesi lazim. Yani federasyona ben senin kararlarini tanimiyorum diyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle