Arda Turan için tek çıkar yol: 'Hülle transfer'

PFDK tarafından 16 maçla cezalandırılan Arda Turan, yaz döneminde maçların oynandığı bir lige transfer olursa, cezasını bu sürede çekip Ağustos'ta yeniden Avrupa'ya dönebilir.

Arda Turan için tek çıkar yol: 'Hülle transfer'
Arda Turan için tek çıkar yol: 'Hülle transfer'
GİRİŞ 11.05.2018 14:05 GÜNCELLEME 11.05.2018 14:26
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Başakşehir - Sivasspor maçında, yan hakem Erdinç Sezertam'ı sert şekilde ittiren, bu hareketi nedeniyle gördüğü kırmızı kart sonrasında da orta hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya da sert tepki gösteren Başakşehirli Arda Turan'a PFDK tarafından tam 16 maçlık ceza verildi.

Alınan karar sonrasında açıklama yapan Başakşehir Kulübü yetkilileri, cezaya itiraz edeceklerini açıkladı. Tahkim Kurulu, eğer Arda'nın cezasında indirime gitmezse, yıldız futbolcu hem bu sezonu hemde gelecek sezonun ilk yarısının büyük bir bölümünü kapatmış olacak. Ayrıca FIFA kuralları gereği, cezası 4 maçın üstünde olduğu için de, FIFA üyesi hangi ülkeye giderse gitsin bu ceza devam edecek.

 

 

Arda için tek çözüm hülle!

Arda Turan; Barcelona'nın transfer yasağı, yaşadığı sakatlıklar ve İspanya'da yeterince kadroya girememesi nedeniyle son dönemde çok maç kaçırdı. Milli futbolcunun bu cezayla birlikte en az yarım sezon daha futbol oynamaması ise, zaten düşüşte olan kariyerine tamiri mümkün olmayan zararlar verebilir. 31 yaşındaki yıldızın, içinde bulunduğu bu zorlu durum karşısında yapabileceği tek şey ise hülle!

Bilindiği gibi Avrupa'nın ve dünyanın pek çok önemli liginde, yazın maçlar oynanmıyor. Ancak Kuzey Avrupa, Amerika ve güney yarım kürede ise futbol tam gaz devam ediyor. Arda da, bu liglerin takımlarından birine kağıt üzerinde bir transfer gerçekleştirerek, yaz döneminde cezasını çekebilir ve Ağustos'ta ister Türkiye'de ister Avrupa'nın herhangi bir takımında kaldığı yerden futbol kariyerine devam edebilir.

Arda'nın 2018 yaz döneminde transfer olup cezasını çekebileceği ülkeler şu şekilde:

İsveç, Norveç, Finlandiya, İzlanda, Amerika, Brezilya, Çin, Japonya, Güney Kore, Paraguay, Venezuela, Endonezya, Küba, Özbekistan, Singapur, Malezya, Tayland, Kırgızistan, Vietnam, Filipinler, Kamboçya, Turks ve Caicos Adaları, Letonya, Belarus, Litvanya, Avustralya, Yeni Zelanda ve Bhutan.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 46
  • vah vah 5 yıl önce Şikayet Et
    Arda kimki pehhhh
    Cevapla
  • Ali 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu iyice şımardı, Barcelonada o hareket yapsaydı futbol hayatı biterdi. Olan Başakşehire oldu bu yan gelip yatacak parasını alacak. Aslında para cezası verilmeliydi mesela 50 bin euro
    Cevapla
  • Bahattin 5 yıl önce Şikayet Et
    Para her bunyede kasada durdugu gibi durmuyor. Ronaldo dan 10 kat daha iyi adam olmali ama nerdeee.
    Cevapla
  • EYYÜP 5 yıl önce Şikayet Et
    Maçı Arda değil hakem yönetir. Hakeme öyle hareketler yaparsa cezası ne ise onu almalı.
    Cevapla
  • Atmaca53 5 yıl önce Şikayet Et
    Rize spor bunu göndermesi lazım yoksa beşiktaş maçlarını verir bu karakterle böyle hoca olmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle