Adebayor'dan Skrtel'li Şenol Güneş göndermesi!

İstanbul'da düzenlenen 'Uluslararası futbol ekonomi forumu' zirvesinde Başakşehir'in dünyaca ünlü forveti Emmanuel Adebayor, Türk futbolunu değerlendirdi.

Adebayor'dan Skrtel'li Şenol Güneş göndermesi!
Adebayor'dan Skrtel'li Şenol Güneş göndermesi!
GİRİŞ 03.05.2018 15:28 GÜNCELLEME 03.05.2018 15:32
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Konuşmasına Süper Lig'in bilinirliğinden başlayan Togolu yıldız, "Süper Lig'in bu kadar güzel ve cazip olduğunu bilmiyorduk. Geliştirilebilecek çok şey var aslında. Bunları oturup konuşmamız gerek. Ülke halinde oturup neyi daha iyi yapacağımızı konuşabiliriz. Sadece hakem hatasından bile şampiyonluk değişebiliyor" dedi.

"KAFANIZ PATLASA BİLE OYUNU BİTİRMELİSİNİZ"

Türkiye'de oynayan yıldız futbolcular sorulduğunda Fenerbahçe'li Slovak defans oyuncusu Skrtel'den bahseden Adebayor, "Skrtel'i çok takdir ediyorum, çok iyi bir oyuncu. Kasımpaşa maçında da gördük, kafası yarıldı ve oyunu bitirdi. Tüm futbolcuların mantığı bu olmalı bence kafası patlasa bile oyunu bitirmeli." ifadelerini kullandı.

 

CENGİZ'E ÇOK ÇALIŞMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİM

Eski takım arkadaşı Cengiz Ünder için ise, "Cengiz Ünder ile 6 ay ile oynadım. Cengiz'e her gün çok çalışması gerektiğini söyledim. Kendi gözünden değil başkasının gözünden de bakmasını istedim, o da öyle yapıyor" diyerek sözlerini tamamladı. 

YORUMLAR 32
  • saçma 5 yıl önce Şikayet Et
    Ülke halinde oturup neyi daha iyi yapacağımızı konuşabiliriz. demiş... gelip geçicisin bu ülkede... boş laflara gerek yok. çık futbolunu oyna zamanın dolunca da gideceksin zaten. Sen sporcusun. Sana mı kaldı bi teknik adama laf göndermek...
    Cevapla
  • Kartal 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu haberi yapan Fenerli. Şenol Güneş futbolcu mu şimdi? Skrtel genç Şenol hoca yaşlı. Ayrıca Şenol Güneş e dair bir ima yok.
    Cevapla
  • sinsabi 5 yıl önce Şikayet Et
    uydurma genç tiyatrocuyu herkes biliyor kendinizce çocuk gibi maça çıkmadınız artistler sizi :D
    Cevapla
  • hhh 5 yıl önce Şikayet Et
    bu zat neyin peşinde
    Cevapla
  • Operasyon şike 5 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Adebayor ülkemizde şaklabanlık yapan tiyatroculara iyi bir ders verdin. Masada mac kazanmak isteyen federasyondan torpilli takımları onun hocasına ders verdin.
    Cevapla
  • holapufff 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen,10 kişi yenemediği takımı olay çıkararak masada kazandılar.torpilli fener ;)
    Cevapla
  • Camlica 5 yıl önce Şikayet Et
    Burda Şenol haca gecmiyor neden hala pay vikarmak istiyorsunuz Bjk yi yipratmak icinmi bahsettiginiz topcular kimki avrupada milada tarihi gecmis rafa kalkmislar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle