Abdullah Avcı: Final maçına çıkıyoruz!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Galatasaray maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Abdullah Avcı: Final maçına çıkıyoruz!
Abdullah Avcı: Final maçına çıkıyoruz!
GİRİŞ 13.04.2018 12:08 GÜNCELLEME 13.04.2018 12:09
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Gündemi değerlendiren Avcı "3 tane 100 yıllık kulüple birlikte yarışmak ve ligin tepesinde olmak harika. Stres, baskı yok. Bir lig maçına hazırlanıyoruz. 4 takım da sonuna kadar bu yarışın içinde olacaklar. Final maçına çıkıyoruz. Hakemlerle alakalı hiçbir zaman konuşmadık, konuşmayacağız da. Yıllardır verdiğimiz emeğin sonunda hakem mi konuşacağız? Bu kulübün yaptığı harika işler var. Kazansan da kaybetsen de kendini geliştirebiliyor musun? Önemli olan bu." dedi.

"Cengiz'in kariyeri çok güzel bir yere gidiyor"

 

 

Eski öğrencisi Cengiz Ünder'in Roma'daki performansı ile ilgili de konuşan Avcı, "Onun için Roma-Barcelona maçını seyrettim. Harika bir durum. Cengiz'in kariyeri çok güzel bir yere gidiyor. Bizim için önemli olan yeni Cengiz'ler yetiştirebilmek" diye konuştu.

YORUMLAR 5
  • Arif k 6 yıl önce Şikayet Et
    Basaksehir Gs ye yenilmez..Sampiyon Basaksehiri simdiden kutluyorum..Arda ve Emre Gs yi dagitacaklar..Tarihi fark bile cikabilir..Abdullah Avci Gs yi yillardir yeniyor ve yine aynisi olacak..
    Cevapla
  • M ALi 6 yıl önce Şikayet Et
    Vay ne basarisi dunyanin en buyuk belediyelerinde birinin ortulu odenegine sahip baska kulup olsaydi simdi arka arkaya sampiyonlar ligi sampigonu olmustu halen basarida gelismekden basetmek com komik geliyor ikimcisi.cengiz altiordu havuzunda cikma en onemliside galatasaray macini final maci gorursen kaybedersin final varsa galatasaray talip olmaz direk finali kazanan taraftir
    Cevapla
  • rmn 6 yıl önce Şikayet Et
    belediye ve belediye destekli takımlara şiddetle karşıyım benden aldıklarıyla bana hizmet etmiyorlar
    Cevapla
  • rmn 6 yıl önce Şikayet Et
    şimdiye kadar hangi oyuncuyu yetiştirmiş acaba
    Cevapla
  • Emrullah 6 yıl önce Şikayet Et
    Cengizi kendisi yetiştirdi sanki , Altınordu yetiştirdi.
    Cevapla