İtiraf etti! 'Galatasaray maçında...'

Medipol Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Uğur Uçar, şampiyonluk yarışı ve bu hafta oynayacakları Akhisarspor maçı öncesinde samimi açıklamalarda bulundu.

İtiraf etti! 'Galatasaray maçında...'
İtiraf etti! 'Galatasaray maçında...'
GİRİŞ 24.03.2018 19:27 GÜNCELLEME 24.03.2018 19:27

Uğur Uçar'ın sözleri şu şekilde:

Beşiktaş maçından 3 puanla ayrılmamız Akhisarspor maçını daha önemli hale getirdi. Akhisarspor bir dönem kötü seri yakaladı ama bana göre iyi futbol oynuyorlar ve hücum hattında etkili isimleri var. Biz de şampiyonluğa oynuyoruz ve bundan sonra puan kaybı düşünmüyoruz.

"ŞAMPİYONLUK ŞANSIMIZ %25"

Bence 4 takım da yarışın içinde. Şampiyonluk %25 olarak görüyorum. Büyük takımlar, büyük camialar var. Bu sezon da sonuna kadar gitmek istiyoruz.

"ARDA BİZE KARAKTER KATTI"

Arda benim kardeşim. Sonuçta 20 yıllık birlikteliğimiz var. Atletico Madrid, Barcelona'ya gittiği zamanlarda da telefonla görüşüyorduk. Arda bize çok şey kattı. Özellikle karakter kattı. Tam da kendini toparlarken bir sakatlık geçirdi. Şimdi yeniden toparlandı ve son düzlükte bize katkısı olacak.

"GALATASARAY MAÇINDA DUYGUSALLIK TABİ OLUYOR"

Galatasaray maçlarında duygusallık tabi oluyor. Sonuçta seni bir yere getiren ve alt yapısında oynadığın camiayla oynuyorsun. Galatasaray'dan ayrılalı uzun yıllar oldu. Tabi ki duygusal bir maç olacak ama diğer tarafta burada Başakşehir'in hedefi var ve hedef doğrultusunda bir yerde duygusallık kalmıyor açıkçası. 

KAYNAK: FUTBOLARENA