Başakşehir'den 3 büyüklere transfer çalımı!

Şampiyonluk kovalayan Başakşehir milli arada transfer için düğmeye bastı. Aytemiz Alanyaspor’un yıldızı Emre Akbaba’nın devre arasında gerçekleşmeyen transferi için yeniden harekete geçildi.

Başakşehir'den 3 büyüklere transfer çalımı!
Başakşehir'den 3 büyüklere transfer çalımı!
GİRİŞ 23.03.2018 09:41 GÜNCELLEME 23.03.2018 10:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başakşehir şampiyonluk kovalıyor, bir yandan da gelecek sezonun hazırlıklarını yapmaktan da geri durmuyor.

Turuncu-Lacivertliler, son yıllara damga vuran Aytemiz Alanyaspor’un başarılı oyuncusu Emre Akbaba’yı renklerine bağlamak için düğmeye bastı. Ara transfer döneminde Akdeniz ekibiyle masaya oturan ve son anda yaşanan pürüz nedeniyle gerçekleşmeyen transfer için görüşmeler yeniden başlandı. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın her fırsatta en beğendiği oyuncular arasında gösterdiği Emre için yönetime, “Bize önümüzdeki dönemde çok büyük faydası olur” yorumunda bulunduğu belirlendi.

 

 

5 milyon Euro istediler

Devre arasındaki görüşmelerde Başakşehir, milli oyuncu için 3 milyon Euro artı Mehmet Batdal’ı vermişti. Ancak Akdeniz ekibi 5 milyon Euro bonservis talep ettiği için görüşmeler askıya alınmıştı. Gelecek sezon da yine zirveye oynamak isteyen, bir yandan da takımın yaş ortalamasını düşürmeyi planlayan İstanbul temsilcisi bu kez transferde bütçeyi zorlayacak. Emre Akbaba’nın da yeni sezonda Başakşehir forması giymek istediği konuşuluyor.

Lucescu’nun gözdesi

Aytemiz Alanyaspor forması ylas 1. Lig’de yaşadığı şampiyonluğun ardından Süper Lig’de de hep üzerine koyarak devam eden Emre Akbaba, artık milli takımın da değişmez isimlerinden. Başarılı oyuncu, A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tarafından son iki aday kadroya dahil edildi. Emre’nin hazırlık maçlarında şans bulması bekleniyor. (Fanatik)

YORUMLAR 4
  • harun 6 yıl önce Şikayet Et
    aynı eski fener kafası. nerde öne çıkan varsa topla ve taşıma suyla değirmen döndür çoğunluğu dikiş tutmayıp başarısız oluncada 10 da bir fiyatına elden çıkar sonuç bir yığın mali külfet.
    Cevapla
  • m.asin 6 yıl önce Şikayet Et
    fazla para harcayip dengeyi bozmayin sona destek cekilince batiyorsunuz
    Cevapla
  • ..... 6 yıl önce Şikayet Et
    emre benim arkadaşım. o devre arasında, anlaşmıştı zaten başakşehirle. hayırlı olsun onun için. başarılı olacaktır
    Cevapla
  • göksel gümüşdağ 6 yıl önce Şikayet Et
    senin adın ne bakiim. Herşey heryerde söylenmez.
    Cevapla