Emre Belözoğlu şimdi yandı! '6 maç ceza...'

Atiker Konyaspor ile Medipol Başakşehir arasında oynanan maçın son dakikalarında hakeme tepki gösteren Emre Belözoğlu kırmızı kart gördü. Kartı yorumlayan Mehmet Demirkol, "Caner'e verilen 6 maç ceza durumu olabilir. Özür dileyen Caner 6 maç alıyorsa, Emre'nin de benzer bir ceza alması gerekiyor" dedi.

Emre Belözoğlu şimdi yandı! '6 maç ceza...'
Emre Belözoğlu şimdi yandı! '6 maç ceza...'
GİRİŞ 05.02.2018 12:30 GÜNCELLEME 05.02.2018 12:31
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Karşılaşmanın 90+4. dakikasında Atiker Konyaspor'un kazandığı serbest vuruşun ardından Emre Belözoğlu, hakem Halis Özkahya'ya itirazlarda bulundu. İtirazı nedeniyle sarı kart gören Emre Belözoğlu, tepkilerine devam edince ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı.

Sinirli bir şekilde oyundan çıkan Emre Belözoğlu bu kırmızı kartın ardından gelecek hafta Fenerbahçe maçında oynama şansını kaybetti.

 

 

EMRE BELÖZOĞLU KAÇ MAÇ CEZA ALACAK?

Emre'nin kırmızı kartını yorumlayan Mehmet Demirkol, "Emre Belözoğlu'nun kırmızı kartında, görüntülere yansıyan bir küfür varsa, Caner'e verilen 6 maç ceza durumu olabilir. Özür dileyen Caner 6 maç alıyorsa, benzer bir ceza alması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

AHMET ÇAKAR'IN EMRE BELÖZOĞLU İDDİASI

Maçın ardından eski hakem Ahmet Çakar, Emre Belözoğlu ile ilgili olarak konuşulacak bir iddianın ardından imza attı. Ahmet Çakar, "Ortada hiçbir şey yokken, Emre Belözoğlu kendini attırmak için hakeme adeta davetiye çıkardı!" dedi.

YORUMLAR 23
  • Yılmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bilerek kart gördüğüne inanıyorum Fenerbahçe maçında oynamamak için
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Spor ahlakından yoksun sözde futbolculara men cezası verilsin.
    Cevapla
  • vatanmillet 6 yıl önce Şikayet Et
    demekki neymş emreyede kırmızı kart gösterilebiliyormuş
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben şahsen bilerek kart gördüğüne inanmıyorum bu adamda öfke kontrol sorunu var kendini kaybediyor sinirlenince! Fb maçında oynamak istemeyen o maçta bilerek kırmızıda görürdü , benim derdim fb ye karşı oynayıp oynamaması değil küfürden kaç maç ceza alacağı?
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    O is bi kere yalan hakem gordugu halde vermedi o yuzden bir mac ile yirtti canerin terbiyesizligini gormedi hakem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle