Arda'ya küfür şoku! G.Saraylı taraftarlar...

Galatasaraylı taraftarlar, Atiker Konyaspor deplasmanından dönen Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan'a İstanbul Atatürk Havalimanı'nda küfürlerle tepki gösterdi.

Arda'ya küfür şoku! G.Saraylı taraftarlar...
Arda'ya küfür şoku! G.Saraylı taraftarlar...
GİRİŞ 05.02.2018 10:09 GÜNCELLEME 05.02.2018 10:09
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Galatasaraylı bazı taraftarlar, Demir Grup Sivasspor'a deplasmanda 2-1 mağlup olan takımlarına destek olmak için gece geç saatlerde İstanbul Atatürk Havalimanı'na akın etti.

Sarı-kırmızılı taraftarların, havalimanında takımlarını beklediği sırada, Atiker Konyaspor deplasmanından dönen Medipol Başakşehir kafilesiyle karşılaştı.

Arda Turan'a küfürlerle tepki gösteren Galatasaraylı taraftarlar, milli futbolcunun aleyhine uzun süre küfürlü tezahüratta bulundu. Arda'nın ise tepkilere karşı gülerek yoluna devam ettiği görüldü. Medipol Başakişehirli futbolcu daha sonra takım otobüsüne binerek havalimanından ayrıldı.

YORUMLAR 9
  • ALLAHbüyüktür 6 yıl önce Şikayet Et
    arda zarada arda tövbe et islami yasa yoksa paran olsada cennete parayala girilmezzz iman ve edeple ihlasla rabbimizin rizasive istemesi ile girilir kimin garantisi varki
    Cevapla
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Hergun gs biraktigim icin nasilda dogru yaptim diye mutlu oluyorum.Ayni tarafta ayni taraftar bu kuluple beraber yurumek cok ama cok yanlis despotik bir zorbaca eylem yapilmiş Kiniyorum.
    Cevapla
  • mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    sahipsiz TÜRK futbolcuları
    Cevapla
  • Ermis 6 yıl önce Şikayet Et
    Terimin adamları. Tudor olsaydı aynı kişiler tudor istifa diye bağırmaya geleceklerdi
    Cevapla
  • Servet 6 yıl önce Şikayet Et
    Mac izlrmiyorum artik sizin yuznuzden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle