Avcı: Bu oyun size çok maç kazandırır

Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, 5-0 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçının ardından konuştu.

Avcı: Bu oyun size çok maç kazandırır
Avcı: Bu oyun size çok maç kazandırır
GİRİŞ 29.01.2018 23:09 GÜNCELLEME 29.01.2018 23:10
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, 5-0 kazandıkları Kardemir Karabükspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Gol yemeden kazanmanın önemine dikkat çeken Avcı, ''Gol yememek önemliydi. Oyuncularıma rakibi ciddiye aldığı için teşekkür ediyorum. 62 dakika top oyunda kalmış. Bu bir rekor olabilir bu yıl. Kaybettiğimiz 7-8 topu hemen geri aldık. Bu çok önemliydi. İkinci yarı yine topa sahip olduk ama topu daha hızlı çevirebilirdik. Savunma prensibimizi skor ne olursa olsun kaybetmedik. Bu da önemliydi. Bu maçı hemen kapatıp, bir sonraki maça hazırlanacağız'' diye konuştu.

 

 

''BİR KERE CANIN YANAR AMA ÇOK KAZANIRSIN''

Kardemir Karabükspor maçında 904 pas ile bu alanda sezon rekoru kıran Başakşehir'de pas oyununun önemini belirten Abdullah Avcı, Çok çalışıyoruz, bu oyunu istiyordum. Bu yıl, topun en çok ayağına değdiği kaleci bizim kalecimiz. Yaratıcı ve yetenekli oyuncu grubuna sahibim. Her hafta tekrar ve tekrar çalışıyoruz. Oyuncular da bu oyundan keyif alıyor. Bu pas oyununun riskleri var. Bazen canın yanabilir. Ama önemli değil. Bir kere canın yanar ama çok maç kazanırsın'' sözlerini kullandı.

''LİDERLİK ÇOK GÜZEL, SONUNA KADAR...''

Şampiyonluk yarışında sonuna kadar olacaklarını söyleyen tecrübeli  teknik adam, ''Liderlik çok güzel bir duygu. Çok değerli rakiplerimiz var. Trabzonspor da buna dahil. İkinci yarıya iyi başladık. Yarış bu şekilde devam edecek. Hep bu yarışın içinde olmak istiyoruz. 15 maç kaldı. Yarından itibaren Konyaspor maçına odaklanacağız'' dedi

YORUMLAR 6
  • gariban ciftci 6 yıl önce Şikayet Et
    cok buyuk hocasin abdullah avci
    Cevapla
  • Melih 6 yıl önce Şikayet Et
    Hocam bir tane hücum varyasyonu gol yoktu beş golün dördü kaleci ve defansın topu çıkaramayip kendi sahasında size verdiği topların devamında geldi kendinizi kandırmayın bu ligi dördüncü bitirirsiniz bu işler sadece Karabüke beş atmakla olmuyor. Medya taraftar kamuoyu baskı. Sizde çok iyi biliyorsunuz ki ligi dördüncü bitireceksiniz.
    Cevapla
  • Adem 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamda hiç utanma sıkılma yok ya. Karşında rakipmi vardı adamlar futboldan bi haber zaten kabullenmişler ligden düşmeyi.
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    o takımı dikkate alıp ciddi bir şekilde mücadele ettikleri için diyor.Neye dayanarak bu sözleri sarfediyorsun ah bi anlasam...
    Cevapla
  • yazık 6 yıl önce Şikayet Et
    Liglerde oynayan sporcuların çoğu yabancı. Altyapı nerde? Bu mu milli olmak? Yabancı serbestliği ülke sporuna en büyük ihanet. Bu soruna el altılmazsa daha çok batacaz.
    Cevapla
  • Yasin 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayaller ve gerçekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle