Başakşehir gol şovla zirveye!

Medipol Başakşehir, Süper Lig'de 19. haftanın kapanış maçında sahasında lig sonuncusu Kardemir Karabükspor'u farklı geçti ve zirveye yeniden oturdu.

Başakşehir gol şovla zirveye!
Başakşehir gol şovla zirveye!
GİRİŞ 29.01.2018 21:51 GÜNCELLEME 29.01.2018 22:17
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 19. haftasında Medipol Başakşehir, ekonomik sıkıntılar geçiren ve devre arası transfer döneminde birçok oyuncusunu kaybeden Kardemir Karabükspor'u Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda konuk etti. Başakşehir, ilk yarıda bulduğu 5 golle rakibini 5-0 mağlup edip, 19. haftayı da lider bitirdi.

Başakşehir'e farklı galibiyeti getiren golleri 7. dakikada Stefano Napoleoni, 20. dakikada Gökhan İnler, 31 ve 38. dakikalarda Edin Visca, 43. dakikada ise Emmanuel Adebayor kaydetti.

Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir, puanını 42'ye çıkarttı ve haftayı Galatasaray'ın 1 puan önünde lider tamamladı. Ligin sonuna demir atan Karabükspor ise 9 puanla 18. sırada kaldı.

Bu sezonun en farklı galibiyetini alan Başakşehir, ligin 20. haftasında Atiker Konyaspor deplasmanına konuk olacak. Son 11 maçın 10'unu kaybeden Kardemir Karabükspor ise sahasında Alanyaspor'u ağırlayacak.

Medipol Başakşehir: 5 - Kardemir Karabükspor: 0

Stat: 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Barış Şimşek, İsmail Şencan, Mehmet Metin

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caicara, Mahmut Tekdemir, Epureanu, Clichy, Gökhan İnler, Emre Belözoğlu (Dk. 58 Arda Turan), Visca, Mossoro (Dk. 76 Bajic), Napoleoni (Dk. 71 İrfan Can Kahveci), Adebayor

Kardemir Karabükspor: Çağlar Şahin Akbaba, Hakan Aslantaş, Kravchenko, Ferhat Görgülü, İshak Doğan, Murat Akın (Dk. 58 Alexe), Osman Çelik, Traore (Dk. 75 Cem Özdemir), Leandrinho (Dk. 46 Stahl), Bliznichenko, Ergin Keleş

Goller: Dk. 7 Napoleoni, Dk. 21 Gökhan İnler, Dk. 31 ve 38 Visca, Dk. 43 Adebayor (Medipol Başakşehir)

Sarı kart: Dk. 53 Çağlar Şahin Akbaba (Kardemir Karabükspor)

YORUMLAR 12
  • Nusret 6 yıl önce Şikayet Et
    şampiyonluğu hak eden takım
    Cevapla
  • Ers61 6 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir iyi gidiyor; inşallah bir aklicengiz oyununa kurban gitmez. Malûm, Terim Süperlig'te...
    Cevapla
  • Mr Spak 6 yıl önce Şikayet Et
    Arda arti emre bir futbolcu yapiyor Neden bu paralar bol keseden atiliyor Simdi antalyadan geldim futbolcu cenneti sanki sec sec al yabanci takim sayisi yuzelli civarinda otellerde kamp yapiyorlar
    Cevapla
  • tokatlı 6 yıl önce Şikayet Et
    ikinci yarı oynanmadımı la
    Cevapla
  • tokatlı 6 yıl önce Şikayet Et
    ikinci yarı oynanmadımı la
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle