Barcalı arkadaşları Arda'yı unuttu! Sadece 2 kişi

Barcelona'da "istenmeyen adam" ilan edilen Arda Turan, takıma vedasının ardından yalnızca iki arkadaşını yanında bulabildi.

Barcalı arkadaşları Arda'yı unuttu! Sadece 2 kişi
Barcalı arkadaşları Arda'yı unuttu! Sadece 2 kişi
GİRİŞ 16.01.2018 10:18 GÜNCELLEME 16.01.2018 10:39
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Barcelona'da hiç forma şansı bulamayan ve teknik direktör Valverde ile bir türlü yıldızı barışmayan Arda Turan, Türkiye'ye son yılların flaş ekibi Medipol Başakşehir'le döndü. 

YALNIZCA 2 ARKADAŞI VEDA ETTİ

Barcelona'daki birçok yıldız isimle arkadaşlığıyla bilinen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla takım ortamından duyduğu memnuniyetini dile getiren Arda Turan'a sadece iki arkadaşı veda etti. Veda eden futbolculardan biri Barcelona'nın file bekçisi ter Stegen, diğeri ise orta saha oyuncusu Rafinha'ydı.

YORUMLAR 13
  • Cihan 6 yıl önce Şikayet Et
    Arda basaksehir ı şampiyonluktan edecek , adamda biraz ışık olsa aynı şartlarda Avrupa kulüplerinin dikkatini bile çekmedi , sadece ego olmuş adama göksel gumusdağ mal muamelesi yaptı ya.malın yüzde 25 bizim diyor.arda da heyecanlıyım antrenmana çıkmak istiyorum diyo. Basının önüne çıkmaktan korkmuş. Bu adamların devri bitti.
    Cevapla
  • mert 6 yıl önce Şikayet Et
    arda ispanyadaki her maçtan sonra solugu istanbulda alıyodu.kafa burda vücut ispanyadaydı.sosyal medyayı benden daha çok kullanıyo.işini yapmıyodu ve barça bunu gördü ve şutladı
    Cevapla
  • can 6 yıl önce Şikayet Et
    iyide messi nin müslüman afrika ülkelerinde yardım vakıfı var bukadar düşman olsa niye vakfı olsun sence ?
    Cevapla
  • Amasyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Messi taktı arda bitti . Messi ile iyi olunca arda iyiydi . Kulüp messiden yana tercih yaptı .. o siz futbol deyin ama ben farklı düşünüyorum . Messi siyonist ve gol atınca secde birini hazmedemediler
    Cevapla
  • Memoral 6 yıl önce Şikayet Et
    Adam barcelona stadında secde yapıyordu bu yeter müslüman olduğu için sevmediler
    Cevapla
  • omer 6 yıl önce Şikayet Et
    kimse almadı öyleki barça baş sen al sayarsak sana pay verelim demiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle