Arda'yı böyle karşıladılar! Terim'e gönderme...

Medipol Başakşehir'in anlaşmaya vardığı Arda Turan'ı taşıyan uçak, İstanbul'a indi.

GİRİŞ 13.01.2018 18:52 GÜNCELLEME 13.01.2018 19:52
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir'in, Barcelona'dan kadrosuna kattığı Arda Turan, İstanbul'a geldi.

Yıldız oyuncu, Barcelona'dan kalkan uçakla İstanbul Atatürk Havalimanı'na iniş yaptı. Arda, Medipol Başakşehir Kulübü Asbaşkanı Mesut Altan ve menajeri Ahmet Bulut ile birlikte geldi. 

TERİM'E GÖNDERME

150-200 kadar Medipol Başakşehir taraftarı, Barcelona'dan Medipol Başakşehir'e transfer olan yıldız oyuncuyu karşılamak için havalimanına gelirken, "İmparator Arda Turan" şeklinde tezahüratta bulunarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e gönderme yaptı.



"BANA BU FIRSATI VERDİKLERİ İÇİN BAŞAKŞEHİR CAMİASINA TEŞEKKÜRLER"

Havalimanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Arda Turan, "Çok mutluyum. Sayın başkan Göksel Gümüşdağ'a, teknik direktörümüz Abdullah Avcı'ya ve Medipol Başakşehir camiasına bana bu fırsatı verdikleri için çok teşekkür ederim." dedi.



"UZUN VADELİ BAŞARILAR İÇİN GELDİM"

Arda Turan ayrıca, "Yeniden sağlıklı bir şekilde, bu organizasyona katkı vereceğim için çok mutluyum. Sadece kısa vade için değil uzun vadeli başarılar için geldim. Umarım önemli başarılar yakalarız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 39
  • Yozgatli 6 yıl önce Şikayet Et
    Zirveden tabana yuvarlanis derler buna
    Cevapla
  • kerem 6 yıl önce Şikayet Et
    şişirilmiş balon
    Cevapla
  • fatihin nesli 6 yıl önce Şikayet Et
    ilk bakışta banada çok anlamsız geldi. böyle bir seçeneği neden seçti diye kendi kendime düşünmedim değil. ama adam huzur arıyor kafası rahat olsun istiyor. para, şöhret bunların hepsinin boş olduğunu bu yaşta anlamış. onun için en kafasının rahat edebileceği yer olan başakşehire gelmiş. bende kendisine hayırlı olsun diyorum . umarım aradığı huzuru, mutluluğu orada bulur.
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz toplum olarak destek olalim
    Cevapla
  • samet 6 yıl önce Şikayet Et
    boş boş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle