Abdullah Avcı'dan liderlik yorumu

Süper Lig'de Osmanlıspor'u 1-0 mağlup ederek 14. haftada liderlik koltuğuna oturan Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'dan liderlik yorumu
Abdullah Avcı'dan liderlik yorumu
GİRİŞ 03.12.2017 20:35 GÜNCELLEME 03.12.2017 20:41
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, Osmanlıspor'u 1-0 yenip lider oldukları maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Lider olmanın güzel bir his olduğunu kaydeden Avcı, ''14. haftada birinci olmak güzel bir duygu. Bunlar hep gelip geçici şeyler. Ligin sonuna bakmak lazım. Ama puan farkıyla lider olmak güzel bir his. Geçiş oyununu iyi oynayan bir takımla karşılaştık. Opsiyonlarımızı birinci bölgeden başlayarak üçüncü bölgeye kadar iyi kullandık. Rakibin sırtı, kaleye daha yakındı. Final maçlarını daha iyi yapmamız lazımdı. İkinci yarıda bu konuyu daha iyi yaptık.'' sözlerini kullandı.

''BERABERE KALABİLİRDİK''

Son dakikalarda baskı yediklerini belirten Abdullah Avcı, ''Bu oyunda ısrarcı olacağız. Belki bir gün canımızı yakabilir ama ısrarcı olacağız. Bu oyunu geliştirmeye çalışacağız. Bu tarz maçlarda ikinci golü bulup rahatlaman gerek. İkinci golü bulamazsanız rakip iştahlanıyor. Son dakikalarda iki tane net pozisyona girdiler. Gol de olabilirdi, iyi oynadığımız maçta berabere kalabilirdik.'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR 4
  • Esemes 61 6 yıl önce Şikayet Et
    geçici bir durum diyor kendi de şampiyonluğa inanmıyor.
    Cevapla
  • laedri 6 yıl önce Şikayet Et
    sonunda basardiniz. gese 5 yer ama lideriz der, 3 yer ama lideriz der.. en sonunda indirdiniz.. ama bu geselilier de bahane bitmez..
    Cevapla
  • Cellosa 6 yıl önce Şikayet Et
    Her şeye Karışma Avcı.Büyük konuşma ama büyük lokmayı ye demiş eskiler...
    Cevapla
  • recep55 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne buyuk konuşmuş ki buyuk konusma diyorsun .
    Cevapla