Adebayor'un golü ortalığı karıştırdı

Kayserispor ile Medipol Başakşehir arasındaki mücadelede Adebayor'un attığı gol, büyük tartışmalara yol açtı.

Adebayor'un golü ortalığı karıştırdı
Adebayor'un golü ortalığı karıştırdı
GİRİŞ 27.11.2017 21:39 GÜNCELLEME 27.11.2017 21:40
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile Medipol Başakşehir arasındaki karşılaşmada atılan gol büyük tartışmalara yol açtı.

Mücadelenin 39. dakikada Başakşehir adına Emmanuel Adebayor beraberlik golünü atarken, bu pozisyon sonrası büyük tartışma yaşandı.

Kayserisporlu oyuncular bu pozisyonda ceza sahasında Adabayor'un topu eliyle aldığı gerekçesiyle hakeme uzun süre itirazlarda bulundu. Sosyal medyada da Adebayor'un attığı bu golde ''El var'' görüşü hakimdi.

Hakeme yapılan yoğun itirazlardan sonra Kayserispor'da Deniz Türüç ve Lopes birer sarı kart gördü.

YORUMLAR 10
  • ali uzalp 6 yıl önce Şikayet Et
    adobeyarın koluyla önüne indirdiği topu herkes gördü, hakem veya hakemler görmedimi , gözlemci görmedimi . bu olay Kayserinin 2 puanına mal oldu , Maçtan sonra böyle bir gördü görmedi meselesi değil 2 futbolcumuzda sarı kart gördü haksız yere yani burda hak hukuk mücadelesi , kollanan takım ve kollayan hakem, bunun yanı sıra futbolcuların maişetini kazandığı müsabakada hırsız konumunda olan adabeyar inancı ne olursa olsun hakemi yanıltıp golünü attığı yanına karmı kalacak ?
    Cevapla
  • remzi 6 yıl önce Şikayet Et
    böyle hakemler olduğu müddetce türk futbolu 1 cm ileri gitmez gol bariz koluyla alarak atıyor bunu görmek için oradasın hakem efendi dünyanın parasını alıyorsun hak yiyorsun adalet bumu aldığın para gözüne dizine dursun haram olsun ülke vatandaşı olarak benimde hakkım varsa böyle fenerasyon olursa daha çok hakem katliamı olur bu ülkede?????
    Cevapla
  • Öylesine Biri. 6 yıl önce Şikayet Et
    Kolla kolla nereye kadar. Başakşehiri kolla gs kolla fb kolla. Lig sadece bu takımlarmı ? Lig çok kötü bir duruma doğru gidiyor.
    Cevapla
  • hacı 6 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir sürekli kollanılıyor bu işin içinde kul hakkı var unutmayın
    Cevapla
  • Arif 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim bjk fb şampiyonluktan düşmesin diye digiturk satışı olsun diye sürekli oynanan oyunlar var haberiniz olsun bu ligin tadı kaçtı
    Cevapla
  • hacamat 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen öyle haci çekişme olsun doye yapılıyor bu işler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle