Avcı: Bir sistem takımı olduğumuz için...

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda yarın deplasmanda Bulgaristan ekibi Ludogorets ile karşılaşacak olan Başakşehir'de Teknik Direktör Abdullah Avcı basın toplantısında konuştu.

Avcı: Bir sistem takımı olduğumuz için...
Avcı: Bir sistem takımı olduğumuz için...
GİRİŞ 22.11.2017 20:59 GÜNCELLEME 22.11.2017 21:01
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Değişik ve planlı organizasyonlar içerisinde hazırlanmaya çalıştıklarını belirten Avcı, deneyimi olan Ludogorets’in son 6 sezondur liginde şampiyon ve Avrupa’da tecrübeye sahip olduğunun altını çizdi.

Avcı "Bu yarışın içinde sonuna kadar olmak istiyoruz. Yarın kazanmak ve bunu bir sonraki Braga maçına taşımak; son maç öncesi de şansımızı sürdürmek istiyoruz. Kulüp olarak bir deneyim ve ülke puanına bir katkı olacak. Sonuna kadar bunun içerisinde olmak istiyoruz. Geçen haftayı kapattık. Hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Her maça farklı hazırlanıyoruz. Biz iyi durumdayız. Sakatlarımız var, tedaviler ama mevcut kadro her zaman birbirini tamamlıyor. Bir sistem takımı olduğumuz için hep oyunun içinden iyi çıktık. Yarın da bunu sürdürmek istiyoruz” dedi.

"Elimizdeki kadro ile en iyisini yapmaya devam edeceğiz"

Takımdaki eksikler hakkında da bilgi veren Avcı, “Clichy, Adebayor; hepsi çok değerli ve önemli oyuncular. Geçen hafta da Mahmut, Emre ve Tunay’ın sakatlığı vardı. Şu anda da devam ediyor. Egemen ve Chedjou uzun süredir sakat. Mehmet Batdal iki hafta sonra başlayacak. Clichy dün akşam MR sonrası tedaviye alındı. Adebayor’un gribal bir durumu var. Her zaman yetenekli ve değerli oyuncular aranır. Elimizdeki kadro ile her zaman iyisini yaptık, iyisini yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR 9
  • ofli 6 yıl önce Şikayet Et
    avrupa maclarinda sahada baska bir takim var sanki anca ligde oynayi
    Cevapla
  • feridun 6 yıl önce Şikayet Et
    lütfen maça çıkmayın, biz halı sahadan takım toplarız..
    Cevapla
  • 5656 6 yıl önce Şikayet Et
    süper sistem avrupayı süper lige feda et oyuncuları oynatma sistem takımıyız
    Cevapla
  • Vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Avcı senin Türk düşmanı Avrupa dostu olduğunu anladık, türk takımlarına karşı canla başla oynattığın takımı Avrupada korkak gibi oynatıyorsun. Yazıklar olsun sana bu takıma olan sempatimizide bitirdin.
    Cevapla
  • Tuarm 6 yıl önce Şikayet Et
    Başakşehir, sana karşı hep bir sempatim ve umudum vardı hatta sevilla maçlarından sonra Avrupa Liginde iyi yerlere gidebileceğini düşündüm, malesef kursağımızda bıraktınız seneye avrupa ligine gidebilecek bir yer edinirseniz lütfen bu işi ciddiye alacak angarya görmiycek bir takıma bırakın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle