'Türk Milli Takım formasını giymek isterdim!'

Gökhan İnler, İsviçre'den önce Türk Milli Takımı için oynamayı çok istediğini ancak davet almadığı için İsviçre Milli Takımı'nı tercih ettiğini bildirdi.

'Türk Milli Takım formasını giymek isterdim!'
'Türk Milli Takım formasını giymek isterdim!'
GİRİŞ 15.11.2017 12:55 GÜNCELLEME 15.11.2017 13:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Her zaman Türkiye için oynamak istediğini ancak bunun gerçekleşmediğinin altını çizen deneyimli futbolcu, şunları aktardı:

"Ben Türkiye için oynamak istedim. İsviçre medyasına da bunu açıkladım. Reha Kapsal, Ümit Milli Takımı'n İskoçya ile oynadığı hazırlık maçına beni çağırdı, ikinci yarıda oynadım. Daha sonra ise çağrılmadım, neden bilmiyorum. O maçta iyi oynadığıma ve yeniden kadroya çağırabileceğimi düşünüyordum. Türk Milli Takımı'na çağrılmadığım için çok üzüldüm. Babam, dayılarım, arkadaşlarım, biz Türkiye sevgisi ile büyüdük. A Milli Takım formasını giymek isterdim ama kısmet değilmiş. O dönemdeki İsviçre Milli Takımı Teknik Direktörü Kobi Kuhn benimle özel bir görüşme yaptı. Oradan değer hissettim, ben de 'Bana verdiğin değeri sana geri vereceğim.' dedim ve İsviçre'yi seçtim. Türkiye için oynasaydım süper olurdu ama geçmişi değiştiremiyoruz."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Deli Çavuş 6 yıl önce Şikayet Et
    geçiceksin o işi gökhancım zamanında nerdeydin eskici değiliz biz...
    Cevapla
  • turkiyem 6 yıl önce Şikayet Et
    adam hakli milli takim rant olmus artik iyi oynayan degilde dayisi olan cagiriliyor
    Cevapla
  • Serhat 6 yıl önce Şikayet Et
    İsviçre milli takımında Forma şansı bulamayınca zaten Türk milli takımını istiyo zamanında aklı nerdeymiş yıllardır göğsünde haç işareti ile top koşturuken
    Cevapla