Abdullah Avcı'dan 'Hakem' isyanı

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Hoffenheim maçının ardından konuştu.

Abdullah Avcı'dan 'Hakem' isyanı
Abdullah Avcı'dan 'Hakem' isyanı
GİRİŞ 02.11.2017 23:40 GÜNCELLEME 02.11.2017 23:41
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Gruptan çıkma şanslarının sürdüğünü belirten Avcı, "İyi bir takıma karşı oynadık, mağlup olmamak önemli. Şansımız devam ediyor. 2 maçımızı da kazanırsak, çıkma ihtimalimiz de var. 22 oyuncumuz var, rotasyon eleştirileri oluyor. Bugün oyuncular böyle bir takıma karşı cevabı verdiler" ifadelerini kullandı.

"DEVRE ARASINDA HAKEMLE KONUŞUYORLAR"

Maçın hakeminin Avusturyalı Harald Lechner olmasına tepki gösteren teknik adam, "Biz ülkemizde bu oyunu hakemler üzerinden konuşuyoruz ve baskı altına alıyoruz. Alman takımı ile oynuyoruz, Avusturyalı hakem geliyor. Onların teknik direktörü ve futbolcuları, köşe köşe Almanca konuşuyorlar. Devre arasında oyuncular ve teknik direktör, hakemle Almanca konuşuyor. Düdüğü ağzına getiriyor golde, yan hakem söylemiş, devam ettiriyor.  Faul var, düdüğü ağzına getirip vermiyor. Uluslararası seviyede, Alman takımıyla oynarken, Avusturyalı hakem geliyor ve aynı dili konuşuyorlar. UEFA'nın bu atamasının doğru olmadığını düşünüyorum. Bu bir sitem olsun ve hakemlerimizi biraz koruyalım" diye konuştu.

YORUMLAR 9
  • Selim 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülke puanını düşünmek Başakşehir' e mi kaldı. FB. GS gruplara bile kasıtlı kalmadı. FB ve GS gruplara kalsaydı ülke puanına ciddi katkı sağlardı. BJK üzerinde dönen dolaplara bakılırsa seneye ülke puanı ne olacak düşünen var mı? UEFA da alınan para şampiyonlar ligine göre devede kulak o yüzden Şampiyonlar ligi ile UEFA yı kıyaslamanın manası yok! UEFA da şampiyon olsan şampiyonlar liginde gruptan çıktığın kadar para vermiyorlar! Bu durum değişmezse UEFA formalite lig olarak kalacak!
    Cevapla
  • cappo 6 yıl önce Şikayet Et
    önce adam olun.... keşke 5 yeseydiniz...
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Avcı galiba bu haftada Beşiktaşla oynayacağını sandıki takımı yedeklerle oynattı asları Beşiktaşa sakladı :) yazık ulan biraz ülke puanı deyin be!
    Cevapla
  • mahmuthan 6 yıl önce Şikayet Et
    çıkardığın kadroya bak.hiç ülke puanını düşünmezmisiniz.tam kadro çıksan maça en az uefa çeyrek final oynatırdın.a ma ne desek boş.
    Cevapla
  • Beşiktaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne sıkılmazsın! yedek kadro ile çık sonrada hakem de. Ülke puanını düşün birazda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle