Abdullah Avcı inanıyor

Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında karşılaşacakları Sevilla maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi

Abdullah Avcı inanıyor
Abdullah Avcı inanıyor
GİRİŞ 21.08.2017 19:48 GÜNCELLEME 21.08.2017 19:49
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Medipol Başakşehir teknik direktörü Abdullah Avcı, Şampiyonlar Ligi Play-Off turu rövanş maçında karşılaşacakları Sevilla maçı öncesinde basın toplantısı düzenledi ve iddialı sözler kullandı.

İşte Abdullah Avcı'nın Sevilla maçı açıklamaları;

İlk maç 90 dakika oyunun içinde kaldık. Bardağın dolu tarafına baktığımızda bunu görebiliyoruz. Zaman zaman yaptığımız küçük hatalardan dolayı yenildik. Yarın yeni bir gün. Maç 0-0 başlayacak. Oyun aklı ve gücü ile her saniye oyunun içinde kalmak istiyoruz.

Şansımızı sonuna kadar sürdüreceğiz. Şansımız olduğunu düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi'nde olmak en büyük hayalimiz. Bunun için savaşacağız.

Bu seviyelerde ne kadar oynayabilirsek, her sene bunun içinde olmak istiyoruz. Hem kulüp hem de futbolcular için büyük bir gelişim oluyor. Bu seviyelerde oynamak bana da katkı sağlıyor.

''SEVILLA BİZİ ÇOK CİDDİYE ALIYOR''

Sevilla, ligin ilk maçında Espanyol karşısında ciddi bir rotasyona girdi. Bizi çok ciddiye alıyorlar. Biz de rotasyon yapmıştık. Yarın, ilk maçın kadrosu ile sahaya çıkacağız. Bunu söyleyebilirim. Sevilla, Barcelona'nın ardından İspanya'da en çok pas yapan takım.

İlk maçta Sevilla'dan daha çok şut attık, daha çok pas yaptık. Bunu ikinci maçta da yapmak istiyoruz. Oyun gücü benim için çok önemli. Maçın sonunda başımız dik bir şekilde sahadan ayrılmak istiyoruz.

YORUMLAR 3
  • kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    gs elendiği zaman twit atan gavur tohumları inşallah elenirsiniz...
    Cevapla
  • alanya 6 yıl önce Şikayet Et
    hocam elensenizde yüreğiniz yeter. yanınızdayız
    Cevapla
  • Sivas 6 yıl önce Şikayet Et
    Alanya katılıyorum Üzüldüğüm nokta bazı kurumların şu bu takım elensin İstemesi Hocanın yüzüne baktıgımda Tv de canlı olarak içinden hissedebiliyorsun bıraksalar hoca da sahada katkı verecek gibi ####Benim fikrim #### İçini dökmek isteyen yazabilir
    Cevapla